El comú cedeix l'alberg de la Comella per a la formació d'agents de policia

L’acord és temporal i els permetrà utilitzar les instal·lacions fins a l’abril del 2018

El comú cedeix l'alberg de la Comella per a la formació d'agents de policiaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’alberg de la Comella serà l’espai en el qual els futurs agents de policia podran realitzar la seva formació, a partir de l’1 d’octubre vinent, gràcies al conveni de col·laboració al qual van arribar el comú i Govern. Segons va informar la corporació a través d’un comunicat, aquest acord és de caràcter temporal i durarà fins a final de l’abril del 2018. Mentrestant es podrà seguint treballant en les bases per al concurs públic que determinarà la funció final d’aquestes instal·lacions. En total, 31 aspirants a agents dormiran a l’alberg durant un mes i els altres cinc rebran classes teòriques i pràctiques.

L’acord neix de la demanda que l’executiu va fer al comú fa uns mesos per sondejar aquesta possibilitat, ja que en ser un grup tan nombrós necessitaven més espai del que pot oferir l’edifici de la policia. A la Comella hi ha la infraestructura necessària per a aquesta necessitat perquè disposa de 17.000 metres quadrats d’espai exterior per a la pràctica de l’activitat esportiva i de lleure, i té 12 habitacions més un apartament, gimnàs, rocòdrom, safareig i diverses sales multifuncionals.

L’alberg de la Comella va tancar les portes el mes de febrer passat perquè el comú considerava que feia competència deslleial al sector hoteler però el va reobrir, com estava previst, per acollir les vacances escolars, que van finalitzar divendres passat i que necessitaran una nova ubicació.

CREIXEN UN 5% LES SUBVENCIONS A LES ENTITATS ESPORTIVES

Les subvencions que el comú destina a les entitats que fomenten la pràctica de l’esport creixeran un 5% de cara a la temporada 2017-2018 i s’atorgaran 392.750 euros, enlloc dels 355.000 de la campanya anterior. Totes aquelles entitats que fomentin les relacions ciutadanes a través de l’activitat física i esportiva o les que es dediquin a la integració social per mitjà de l’esport tindran fins al 21 de setembre per presentar la corresponent sol·licitud. Enguany s’ha creat una cinquena línia de finançament, destinada a l’esport dels infants en període de vacances escolar.

tracking