El sector crític amb Vivand es queixa que s'aculli la Vuelta

Diuen que la falta d’aparcaments perjudica els negocis en temporada alta

El sector crític amb Vivand es queixa que s'aculli la VueltaXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un reduït grup de comerciants contraris a Vivand va criticar el fet que l’arribada de la Vuelta obligui a tallar els carrers de la parròquia i impedeixi que els turistes puguin aparcar els cotxes, fet que consideren que els ocasiona pèrdues. “Des d’avui [per ahir] no es pot aparcar a cap carrer d’Escaldes. Sembla mentida que el Govern hagi autoritzat una situació com aquesta en un cap de setmana de mitjans d’agost. És que no coneixen la temporada alta?”, es preguntava un dels comerciants. Per aquests propietaris, un esdeveniment com aquest no mereix l’atenció ni les molèsties que ocasiona a la resta de turistes, perquè “què ens aporta la Vuelta? Quina repercussió dona al país? El Tour almenys és una prova de nivell mundial, però és que a més, es fa en una època més adient”, protestava el comerciant.

Les seves demandes no van rebre la resposta que volien per part de la Cambra de Comerç, i això farà que alguns d’ells se’n donin de baixa, perquè “si no hi poden fer res, que és el que ens van dir, què hi pinten?”. Govern també rep crítiques per la seva implicació, ja que segons entenen “no s’hauria de sacrificar un cap de setmana tan bo com aquest per això. Com pot ser que vegin bé que ningú pugui aparcar per fer compres ni anar a restaurants durant un cap de setmana sencer? Això és que desconeixen el comerç i les necessitats del país”, afirmaven.

El pas de la Vuelta ha fet buidar els aparcaments i els han tancat. A un dels comerciants li van traslladar el cotxe fins a Caldea, “però si fos turista, giraria cua i marxaria. Això és inacceptable per a uns negocis dels quals vivim”, va sentenciar.

tracking