'Viu Incles' ofereix tallers i jocs per als visitants més menuts

El programa inclou jocs, una gimcana i diversos tallers d’entreteniment

'Viu Incles' ofereix tallers i jocs per als visitants més menuts

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La vall d’Incles, a Canillo, oferirà el proper diumenge 20 d’agost la segona edició d’aquest estiu del programa Viu Incles pensada per als visitants més petits i un públic familiar, i que ofereix un gran ventall d’activitats, jocs i animacions. El programa inclou, en horari de matí i tarda, tallers infantils, amb titelles, malabars, bombolles de sabó i reciclatge; jocs gegants; atraccions amb cavallets; i una gimcana. La primera edició del Viu Incles va fer-se el passat 6 d’agost.

Les activitats més matineres seran les de jocs i les atraccions, així com la gimcana –una de les propostes estrella del programa– que es posaran en marxa tot just a les 10 del matí. Més tard, a dos quarts de dotze del migdia, començaran els tallers infantils. Seguidament, entre les 2 i dos quarts de 3 de la tarda, hi haurà una parada per dinar, i tornaran a engegar a les 4 de la tarda. Les famílies podran afegir-se a les propostes fins a les 7 del vespre.

La vall d’Incles, situada entre els nuclis del Tarter i Soldeu, a la parròquia de Canillo, busca amb aquest programa, complementar la seva oferta per als visitants que rep a l’estiu, i ser un pol d’atracció per a tots els públics.

tracking