La parròquia aposta per una festa major amb públic familiar

La comissió de festes garanteix la diversió amb música o el ral·li sorpresa

La parròquia aposta per una festa major amb públic familiarARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La parròquia es prepara per aixecar el teló de la seva festa major, tres dies que començaran dilluns vinent, i ho fa amb l’aposta clara per atreure el públic familiar, que és el majoritari en aquesta època de l’any, segons apunten des de la corporació.

Els actes començaran amb el tradicional sopar del jovent que organitzen els membres de la comissió de festes de la parròquia. Serà a les vuit a la plaça dels Arínsols i es farà una rua i batucada. A partir de la mitjanit sonarà la primera discomòbil.

Dimarts començarà amb un concurs de pesca als Cortals d’Encamp i a les deu al Prat Gran es disputarà el Campionat d’Andorra de ciclisme infantil. S’instal·larà el Junglepark a la plaça dels Arínsols, perquè els més petits gaudeixin amb els inflables durant tot el dia. Després del concurs de botifarra per agafar forces es farà el ral·li sorpresa, la gimcana amb la qual els nois aprofiten per treure el vessant més festiu i “perillós” al volant dels seus vehicles. A la mateixa plaça dels Arínsols hi haurà un espectacle infantil (a les cinc), que serà l’avantsala de les sardanes (set de la tarda) i del ball de nit, a càrrec del grup de versions Aquarium, al Prat Gran.

La diada de sant Roc començarà amb la missa solemne a l’església de santa Eulàlia, i es farà l’homenatge al padrí i la padrina més grans de la parròquia. En l’apartat cultural destaca la presentació que l’escultor Joan Canal farà de la seva obra, El Festejador (a les tres). De nou els infants guanyaran protagonisme amb la festa de l’escuma a la plaça dels Arínsols i amb l’espectacle que Toni el mag oferirà al mateix espai. L’orquestra Acuario oferirà el ball de tarda (a les set) i els focs artificials posaran el punt final a la festa des de la carretera de Riberaigües.

tracking