Reportatge

David Bisbal sedueix tots els públics

Un públic divers amb incondicionals de l’artista i ocasionals va vibrar al Parc Central amb temes del nou disc, ‘Hijos del mar’, i cançons conegudes per la majoria dels assistents, com ‘Ave María’, en un concert en què Bisbal va dirigir-se als fans en vàries ocasions.

David Bisbal sedueix tots els públicsComú d'Andorra la Vella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

David Bisbal va posar-se a la butxaca no només els més incondicionals amb el multitudinari concert al Parc Central, que al final va aconseguir aplegar gairebé 5.000 persones i que l’artista va obrir amb una cançó del seu nou disc: Mi norte es tu sur. Entre els andorrans i andorranes que van poder gaudir del concert estrella de la festa major de la capital hi havia també desenes de fans de l’andalús vinguts de diversos punts de l’Estat espanyol, alguns dels quals havien estat a Andorra la Vella des de primera hora. L’artista va pujar a l’escenari amb una vistosa americana vermella i va fer gala de molta energia amb ball i giragonses amb el micròfon a la mà. Bisbal va cantar les cançons del disc Hijos del mar, però no va oblidar els clàssics com Esclavo de sus besos, Quiero perderme en tu cuerpo o Ave María. A mesura que va anar passant la nit va dirigir-se també en català al públic andorrà, primer amb un “Bona nit, Andorra” i després amb un “us estimo molt”, que va repetir també en castellà i que va ser especial motiu d’entusiasme.

El president del club oficial de fans de David Bisbal a Andorra, Isidre Martínez, va explicar ahir que els membres del club del Principat van gaudir al màxim del concert de dilluns a la nit i que l’artista va incorporar “més cançons” del seu ampli repertori que en d’altres dates d’aquesta gira. “És un concert de format petit, però hi ha hagut més cançons, de discs anteriors, perquè li ho han demanat, n’ha afegit a la part del mig”, va detallar Martínez.

Durant el concert, Bisbal va dirigir-se al públic del país però també va tenir unes paraules per als que venien de fora, i va saludar la gent “de Madrid, Catalunya i Veneçuela”, així com els que eren a la carpa del Parc Central en família, amb nens i nenes petits. En aquest sentit, Isidre Martínez va afegir ahir que “una dar­rera incorporació” van ser precisament “fans que havien volat des de Veneçuela a Espanya, malgrat la situació actual del país sud-americà, per visitar-hi familiars i aprofitar per venir al concert d’Andorra”.

Els associats del club de fans d’Andorra van tenir l’oportunitat, a més, de veure i parlar amb el seu ídol abans que pugés a l’escenari. “Ho vam sortejar i van poder-lo entrar a veure una família amb una nena petita de dos anys, una mare amb el seu fill, un petit que té autisme i una senyora.” L’experiència, va assegurar Martínez, va ser immillorable. “Va ser després de la prova de so, van poder-se fer fotos amb ell i estan molt contents”, hi va afegir el president de l’associació.

El club tindrà presència avui al concert de David Bisbal a la població catalana de Pineda de Mar i, a final de mes d’agost, viatjarà a Madrid per assistir a l’estrena de la pel·lícula Tadeu Jones 2, en la qual Bisbal posa veu a la cançó que protagonitza la banda sonora.

Espai per a mobilitat reduïda

Isidre Martínez va aprofitar també per subratllar “el bon funcionament de l’espai habilitat per a persones amb mobilitat reduïda” en el concert de Bisbal a Andorra la Vella. “És quelcom que ens preocupava. Però no va mancar espai, va funcionar bé, si bé també es podria dir que al final hi havia gent que no té problemes de mobilitat, que és quelcom que passa sovint a tot arreu”, va valorar Martínez.

Pel que fa a les possibilitats de tornar a veure en el futur David Bisbal a Andorra, Martínez va considerar que “pot tornar a passar d’aquí a 2 o 3 anys, sabem que és un esforç econòmic que assumeix l’administració i que costa trobar col·laboradors que hi participin econòmicament”. Sigui com sigui, els fans andorrans es mostren molt satisfets i Isidre Martínez recorda que “ell mateix ha dit que té ganes de tornar i que té ganes de conèixer el país en privat”.

David Bisbal sedueix tots els públics

tracking