TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Tret de sortida de la Festa Major amb el pregó de Lanau

Tret de sortida de la Festa Major amb el pregó de LanauXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Amb un discurs sentit, recordant la infància i joventut a la parròquia, i esperit de reivindicació. Així va ser el pregó de l’actriu Maria Lanau, que va aixecar ahir el teló de la festa major de la capital. “Gràcies per donar-me l’oportunitat de ser la pregonera de la meva terra, i dic la meva terra en majúscules perquè jo vaig néixer aquí i vaig passar l’examen d’assimilació andorrana, amb nota alta”, va etzibar. Lanau va aprofitar per demanar que es recuperi el Festival internacional de pallasses i va posar en relleu la quantitat d’ofertes culturals de la parròquia. “És molt important per a un país, la cultura. Alimenta l’ànima, com la nostra festa major”, va dir. L’actriu va assegurar que ser pregonera era “un honor” i va confessar que “estava nerviosa perquè és una responsabilitat”.

L’Esbart Dansaire d’Andorra la Vella i una animació amb mànegues d’aigua van acompanyar l’inici de festa. “És un bon moment per sortir i passar-ho bé”, va animar la cònsol major, Conxita Marsol.

Tret de sortida de la Festa Major amb el pregó de Lanau

tracking