Bisbal ha venut més del 50% de les entrades

El cantant d’Almeria complirà les expectatives de públic que ha previst el comú, que és d’entre 4.000 i 5.000 persones

Bisbal ha venut més del 50% de les entrades

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La venda d’entrades per al concert que David Bisbal oferirà dilluns vinent, en el marc de la festa major de la capital, està anant al ritme que des del comú es calculava. Segons fonts de la corporació, ja s’haurien venut més de 2.500 entrades per veure el cantant d’Almeria i això significa arribar a la meitat de l’aforament que s’ha previst per a l’ocasió. També van confirmar que l’increment en la compra de tiquets hauria agafat força les últimes hores, i encara queden molts dies per al concert, de manera que confien a arribar a la xifra pretesa d’entre 4.000 i 5.000 assistents. Tampoc es descarta que si s’anima encara més la venda, l’aforament es pugui ampliar fins a les 8.000 persones, encara que aleshores s’hauria d’actualitzar o modificar el pla de seguretat i el dels altres serveis, que estan pensats per a una menor concentració, asseguren. Des del comú ho deixen com una possibilitat que ja s’estudiarà en el cas que s’hi arribi, però ara per ara no són ambiciosos i es concentren a seguir amb el pla marcat. Una mostra és que la promoció per veure l’estrella espa­nyola s’ha fet exclusivament en l’àmbit nacional i només s’ha fet una mica de publicitat a les zones més pròximes, com ara la Seu d’Urgell, perquè entenen que la marca David Bisbal es ven sola, i que amb un esforç moderat per part de la corporació i la interacció dels fans, sobretot mitjançant les xarxes socials, el concert pot presentar una entrada totalment satisfactòria.

David Bisbal presentarà el seu disc Hijos del mar i ho farà dilluns vinent a dos quarts de dotze de la nit. El lloc escollit serà la carpa de l’aparcament del Parc Central, que va acollir durant el mes de juliol l’espectacle Scalada Stelar, del Cirque du Soleil, encara que per a la seva actuació es modificarà l’interior per aconseguir una distribució diferent que permeti més espai perquè la gent es mogui amb més llibertat. No es preveu instal·lar-hi cadires, de manera que es guanyarà espai a la platea i com que la intenció inicial no és omplir-la sencera, es preveu que l’interior serà suficient i s’evitaran les aglomeracions per part d’un públic que es preveu entregat a l’espectacle.

Festa major

La festa major de la capital començarà divendres a la tarda amb el gran repic de campanes, que marcarà l’inici dels quatre dies de festa. “Esperem que molta gent vingui a gaudir amb nos­altres d’aquesta festa que hem preparat pensant que la gent es diverteixi i passi uns dies d’esbarjo”, va dir la consellera de Promoció Turística i Comercial, Mònica Codina. Per tot el poble hi haurà activitats, però el “plat fort seran els concerts que hem organitzat i que hem repartit pels escenaris més habituals, com ara la plaça Guillemó o a plaça del Poble, a més del de Bisbal al Parc Central”, va comentar Codina, per després confirmar que “la meva intenció serà la de no perdre-me’n cap”.

Des del comú es confia, i es dona per descomptat, que les activitats preparades tindran el seguiment habitual per part dels veïns i, a més, com està passant a les festes de les altres parròquies, com a Escaldes-Engordany i a Sant Julià de Lòria, s’atreu a molta gent d’altres parròquies. “A les festes majors tothom té ganes de sortir sigui de la parròquia que sigui i nosaltres tindrem el mateix forat que les altres. Confiem que tindrem tant d’èxit com les altres”, desitjava la consellera de Promoció Turística i Comercial.

En el cas de la capital cal sumar-hi el factor del turisme, que durant els caps de setmana està responent a bon ritme, segons informava la Unió Hotelera el cap de setmana passat. En aquest sentit, la consellera afirmava que accions com les festes majors i els altres esdeveniments que prepara el poble serveixen per atraure el màxim de persones i, sobretot, diversificar la seva activitat. “Quan un turista que està de compres a l’avinguda Meritxell escolta música que sona de lluny o veu una paradeta, es distraurà, pararà i fins i tot participarà. Després, pot reprendre les compres”, deia Codina.

tracking