reportatge

Tertúlia distesa per arrencar la festa major de Sant Julià

Des de fa 30 trenta anys Ràdio Festa Major és l’encarregada d’inaugurar les festes majors amb una tertúlia amb consellers.

Tertúlia distesa per arrencar la festa major de Sant JuliàFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Varis consellers i el cònsol menor del comú van participar en la segona edició del programa Vull ser conseller, de Ràdio Festa Major, que va servir per inaugurar les festes de la parròquia. Entre cerveses i tabac –els consellers ni fumen ni beuen– alguns dels nois van intentar treure informació als polítics sobre algun dels temes que més els preocupen i d’altres sobre els quals tenien curiositat. En el primer àmbit, destacaria “l’Aiguatronc”, un tobogan d’aigua en el qual “està prohibit llançar-s’hi sense flotador”, segons van comentar els més joves, i que sembla que tindrà força adeptes. Entre ells el mateix cònsol menor, Julià Call, que va reconèixer que aquest estiu “m’he comprat un banyador nou”. Al seu costat la consellera de Turisme, Meritxell Teurel, confirmava que “estrenaré biquini i m’hi vull llançar”, reia.

Respecte a les curiositats, el més demanat pels joves va ser Explòria. El conseller de cultura, Josep Roig, “Pepe pa’ los amigos”, segons va dir, va explicar que la idea és fer de “Sant Julià la parròquia de les fires, ja que no tenim ni pistes d’esquí, fora de la d’esquí de fons, ni llargs car­rers comercials, per això les fires són una bona manera de donar-nos a conèixer”, de nou els joves van preguntar quines es fan, i Roig en va explicar algunes, com ara la de microproductors de vi, que el 2018 serà “internacional”, en aquest ambient didàctic, Roig va animar els joves tertulians que “beveu vi, no cervesa, ja que aquí tenim els quatre microproductors de vi”.

Tertúlia distesa per arrencar la festa major de Sant Julià

tracking