Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La Massana

El quart de Pal protesta contra les xarxes antidespreniments

La comissió que es va crear per encarar el problema les veu “totalment inútils”, ja que diu que mai no ha caigut cap roc
El quart de Pal està en peu de guerra amb el Govern i el comú de la Massana per la xarxa metàl·lica antidespreniments que s’està instal·lant just a sobre de les cases més antigues del poble. Segons la comissió que es va crear expressament per lluitar contra aquesta barrera, “estem indignats. Som d’aquí, conservem el poble amb el millor aspecte i és una pena que Govern ens obligui a posar aquesta desgràcia. L’impacte visual serà horrorós”. Les xarxes metàl·liques, que es calcula que tindran uns cinc metres d’alçada i recorreran una distància de gairebé cent metres, “són totalment inútils”, segons
  • #8 Natalia
    (17/07/17 10:54)

    La seguretat per devant de tot!! Per mi...s'està convertint en un menyspreu als avant passats!! Un poble amb molts anys d'història... les cases velles predominen en qualsevol foto que es faci... abans no teniem estudis geològics, però si un gran sentit comú! Quants pobles antics han quedat sepultats pels desprendiments de pedres, per allaus o riuades? Quants?? Molt bé senyors!! Seguim enriguent-nos-en del passat...dels avantpassats! Segurament, ells no sabien res! I ara nosaltres ho sabem tot!! :( Em sap greu... però tard o d'hora, els fets demostraran qui se'n beneficiarà d'aquestes mentides!!

    Respondre
  • #7 Lleig
    (13/07/17 22:25)

    Pere va dir..
    Pera Que te que veure el mediambient amb la xarxa??? Visualment es una cagada brutal, el mediambient continuara igual o millor per alli no podran passar persones aviat !!!  I som la pitjo especie pel mediambient !! Aixo ssi sera lleig de nasos !!!

    Respondre
  • #6 Pere
    (13/07/17 16:45)

    Si una pena estem perdent el patrimoni natural, peró és Andorra, i la pela és la pela. La naturalesa sempre passa en un segon pla. Només ens quedran les fotos . Al comú d la Massana el mediambient li importa ben poc.

    Respondre
  • #5 Quina vergonya !!
    (13/07/17 15:21)

    VERGONYA, el Govern i el Comú no respecten res !!!!

    Respondre
  • #4 Laura
    (13/07/17 14:09)

    Creieu que unes xarxes protectores necessariew son un problema si cauen blocs rocosos?? A tot arreu n'hi ha, a encamp n'estem ple i areu del mon

    Respondre
  • #3 Influents
    (13/07/17 13:10)

    Ara ningú farà res, això es va aprovar al seu moment, esquivant normes, gràcies a la forta influència dels propietaris, i ara a veure qui ho para. Pel poble ara se'n riuen de nosaltres a la cara.

    Respondre
  • #2 Maria
    (13/07/17 10:34)

    Està bé que el Quart de Pal no vulgui les xarxes metàl·liques antidesprendiments, però trobo molt més greu la construcció d'una urbanització al costat del poble de Pal. Quina llàstima!!! Això sí que serà d'un impacte bestial i totalment irreverssible. i ningú diu res... Pobra Andorra!

    Respondre
  • #1 Eva
    (13/07/17 10:20)

    Una vergonya que ningú faci res per aturar això!!

    Respondre
8
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts