TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

La Central amplia aquest estiu l'oferta d'activitats esportives i lúdiques per als joves

La Central amplia aquest estiu l'oferta d'activitats esportives i lúdiques per als jovesARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Central amplia l’oferta estiuenca d’activitats esportives i de lleure, amb moltes propostes gratuïtes o bé a preus populars, segons va anunciar ahir el comú d’Andorra la Vella. Per tan sols dos euros, els joves podran gaudir cada dimarts d’una jornada lúdica a la piscina exterior dels Ser­radells i es podran preparar prèviament el propi dinar amb la supervisió dels monitors.

A més, els joves podran visitar dijous vinent la Casa d’Areny Plandolit i participar en una escape room. El dimecres 26 a la tarda s’organitzarà una nova edició del taller de cuina sense pares amb el xef del restaurant Casa Canut. I el 27 i el 28 de juliol es proposa una excursió al refugi del pla de l’Estany. Amb motiu de la festa major s’aturaran les activitats, però es reprendran el dijous 10 d’agost amb festa chill-out. El 17 tindrà lloc la iniciació a la pesca esportiva a Engolasters i el 24, una visita a la Farga Rossell i propostes d’aventura a Pal. Les activitats acabaran amb barbacoa hawaiana l’1 de setembre.

tracking