Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Andorra la Vella

El comú rebutja que l'espai de la Comella continuï com a alberg

La corporació treballa amb la idea que s’hi faci un centre d’interpretació o d’alt rendiment esportiu
Després de l’estiu o com a molt tard a final d’any es publicarà el plec de bases per al concurs que decidirà de quina manera s’explota i es comercialitza l’alberg de la Comella, segons van informar fons de la corporació. La intenció del comú és treure aquest concurs i que sigui a proposta de les empreses que s’hi presentin de quina manera voldran explotar aquesta instal·lació, que va tancar a final de gener.
Segons el calendari ideat pel govern comunal, el plec de bases per aconseguir-ne la gestió es publicarà els pròxims mesos perquè ja es pugui començar la comercialització i
  • #2 la ultima y nos vamos
    (10/07/17 18:51)

    APAGA Y VAMONOS !!!!!!!! AIXO DE D`ACUDIT , PERO EL POBLE D`ANDORRA LA VELLA TE LO QUE S`HA BUSCAT VAYA PERSONAJES , FALTA ELS HI FA SORTIR DE LA SEVA CLOSCA I VEURE COM ESTA EL MON !!!!!!!!!!

    Respondre
  • #1 john
    (10/07/17 08:12)

    Cada cop la fan mes grossa, una casa que hi havia per fer colonies la canalla, al final farem un hotel privat, ja esta bé els calers ja li han costat i ja els ha pagat el poble, fem alguna cosa que hi pugui disfrutar el poble, que nomes pensem en donar a guanyar diners en algun amiguet.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts