El comú anima a llençar la brossa a l'hora estipulada

El comú demana als ciutadans que tirin les escombraries entre les 8 i les 10 del vespreANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El conseller de Medi Ambient i Innovació, David Astrié, va presentar la nova campanya de conscienciació a la població perquè llenci les bosses d’escombraries a l’hora establerta i que guardi els contenidors en els espais habilitats fins a l’hora de la recollida. Amb el lema És l’hora de posar les coses al seu lloc, Astrié va recordar que s’han de llençar “entre les vuit i les deu de la nit i és important complir els horaris perquè ajudem a donar una imatge neta tant als turistes com a nos­altres mateixos”.

El conseller va avisar que hi haurà tres inspectors de la via pública que vigilaran pel seu compliment i va assegurar que “tot i que no és la voluntat principal, podran posar sancions a aquells que no segueixin les normes. De totes maneres, en tot l’any passat només va posar-ne quatre”, va dir.

Finament, Astrié va recordar que amuntegar la brossa orgànica pot provocar plagues de rates “com ja ha passat a Santa Coloma fa uns dies, però ho vam solucionar ràpid i no hauria de repetir-se”, va confessar.

tracking