El comú invertirà 750.000 euros en l'adequació de la carretera de Sispony

Les obres eixamplaran la via des del revolt de l’edifici Solandor i començaran al setembre

El comú invertirà 750.000 euros en l'adequació de la carretera de SisponyComú de la Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú de la Massana destinarà 750.000 euros a l’actuació d’adequació i eixamplament de la car­retera CS-320 d’accés a Sispony. Les obres, que es licitaran pròximament, començaran el mes de setembre. El consell de comú va aprovar ahir l’autorització de despesa per als treballs del revolt de l’edifici Solandor fins a l’edifici Bor­des del Rull. El projecte preveu l’obertura d’un nou tram de vi­a per fora del nucli antic de Sispony.

El cònsol major de la Massana, David Baró, va dir que es tracta d’una de les intervencions “més importants” d’enguany, que resol “un dels punts negres” de la par­ròquia. “Es tracta d’una carretera estreta amb un revolt molt pronunciat”, va recordar Baró. El cònsol va posar en relleu que l’actuació “garantirà la seguretat, és una millora important per als veïns de Sispony i les planes d’Escàs de la Massana i inclourà “una voravia que permetrà baixar caminant”.

Les obres s’enllestiran durant el primer trimestre del 2018, tot i que dependrà de la meteorologia. Baró va agrair als propietaris afectats la bona predisposició a l’hora de cedir els ter­renys de forma anticipada per poder fer les obres. El conseller a la minoria, Albert Esteve (DA), va considerar que l’actuació prevista a la carretera és “el millor projecte possible”.

Pel que fa a d’altres qüestions de la sessió, David Baró va explicar que els pròxims dies, el comú acabarà de condicionar una zona d’aparcament a l’entrada del Parc Natural del Comapedrosa amb una trentena de places. L’obra es finançarà amb un crèdit de 8.610 euros disponible d’una altra partida.

tracking