Els liberals pressionen DA perquè el centre de congressos trobi una activitat aviat

El cònsol major explica que hi ha una empresa interessada però que la proposta no és ferma

Els liberals pressionen DA perquè el centre de congressos trobi una activitat aviatARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La consellera liberal a la minoria d’Ordino Sandra Tudó va suggerir ahir al govern comunal de DA que “hauria de picar més a la porta” d’empreses privades per aconseguir ocupar les instal·lacions de l’Andorra Congrés Centre d’Ordino (ACCO).

Tudó va insistir sobre la necessitat de trobar aviat un ús a l’equipament. “Pensem que són unes instal·lacions que es podrien aprofitar molt més”, va lamentar Tudó. La consellera va demanar a DA que no esperi que les empreses es postulin, sinó que busqui interessats, també perquè més enllà d’una futura adjudicació es puguin acollir activitats de forma periòdica. En la roda de premsa posterior a la sessió de comú, Sandra Tudó va argumentar que “s’hauria de treballar de forma més insistent” per trobar-hi una sortida satisfactòria.

El cònsol major, Josep Àngel Mortés, va respondre que ara mateix hi ha una empresa interessada, però que no s’obrirà un concurs públic fins que no hi hagi una proposta en ferm. El 2016 el concurs va quedar desert i abans de procedir a un nou certamen la majoria d’Ordino vol assegurar que hi ha candidats. “Si ja costa amb el Centre de Congressos d’Andorra la Vella, a Ordino encara costa més”, va defensar Mortés.

Intents fallits

El concurs per llogar l’equipament que va ocupar el projecte fallit d’Ordino Studios fins a final del 2013 va quedar desert l’any passat. L’anterior corporació, liderada per Ventura Espot (DA), també havia intentat trobar adjudicataris, però no se’n va sortir.

Mortés va explicar que la intenció amb què es treballa és trobar-hi una proposta que”dinamitzi” la parròquia i aporti “valor afegit”.

L'ADEU A NEVASA NO BENEFICIA VALLNORD

El cònsol major d’Ordino, Josep Àngel Mortés, va afirmar ahir que el trencament de Nevasa i la possible dissolució de la marca Grandvalira “és un perjudici per al país” i “no és un benefici per a Arcalís” ni Vallnord. Mortés, que va diferenciar la situació de “la reestructuració” de Vallnord, va ressaltar que “els quilòmetres esquiables” a l’altra vall seran els mateixos, per tant “no ens afectarà negativament ni positivament”. Pel que fa a la plataforma de Soldeu, Mortés va mostrar-s’hi favorable.

tracking