Marsol confia a tenir els informes que falten dels Pouets en breu

A la cònsol major li consta un canvi en la manera d’actuar dels gestors de l’aparcament

Marsol confia a tenir els informes que falten dels Pouets en breuFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, confia que els gestors de l’aparcament dels Pouets entregaran aviat els informes tècnics que faltaven. Després del passat consell del comú, Marsol va comentar que si no s’entregava aquesta documentació en breu, es plantejaria fins i tot retirar-los la concessió, però els darrers dies ha comprovat com la situació ja no és la mateixa, “encara no els tenim i els estem esperant, però de totes maneres sabem que ja han contractat una enginyeria nova i ens estan demostrant que volen fer bé les coses”.

Els propietaris de Dionis SLU, l’empresa adjudicatària d’origen rus, es van comprometre a entregar una documentació tècnica, i en no haver-ho fet en el termini previst, la cònsol els va advertir que els podria revocar el contracte i perdrien l’explotació del negoci. Després del canvi que han fet, Marsol va assegurar que “amb aquest nou panorama els hem deixat uns dies més de marge per poder-ho tancar, i els esperem al llarg d’aquesta setmana. No creiem que hi hagi cap més problema”, va dir.

Tot i que la seva advocada, Laura López, comentava que els informes ja s’havien entregat fa uns dies, la sensació de les dues parts és d’entesa. López també va assegurar que la querella que Dionis SLU va presentar contra Manuel Ramírez segueix el seu curs un any després, i confiava que es resolgués aviat. El litigi es va originar perquè l’empresa que dirigia Ramíriez, Smart System, la intermediària que va contractar la companyia russa per acabar les obres de remodelació de l’aparcament, no hauria pagat als industrials que les havien de fer i el projecte no es va entregar en el termini estipulat.

tracking