Rumbejant al pobleCOMÚ D'ALV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Centenars de persones es van aplegar al vermut rumber i al concert que Los Manolos van oferir ahir a la plaça del Poble i que va servir per recuperar la tradicional festa de poble, que ho havia deixat de ser perquè feia molts anys que no es feia. “Nosaltres ens vam proposar recuperar les tradicions d’Andorra la Vella i ho estem fent”, deia la cònsol major, Conxita Marsol, entre ball i ball per les cançons del grup barceloní. Marsol va confirmar que la intenció del comú és repetir la fórmula de cara a l’any que ve. “Hem portat un grup alegre que agrada a tothom i que no cal ser un gran ballarí per seguir-lo”, reia la cònsol.

Sota un tendal, padrins i infants, pares amb els seus fills petits, parelles joves i més grans, tots estaven gaudint d’una jornada que feia temps que no vivien i que esperaven amb ganes. “Estem encantades, però la festa la volem a la nit. Estem solteres i tenim ganes de passar-nos-ho bé”, advertien la Meritxell i la Rosa Maria. Sota l’ombra que oferia la terrassa instal·lada per a l’ocasió, la Maria Josepa i la Marta ballaven amb els seus fills, elles més que ells, però com tothom, estaven encantades “perquè volem que segueixin així, recuperant tradicions, que és el que ens agrada”, comentaven. A escassos metres d’elles, el Jorge i la Sandra estaven donant-ho tot amb qualsevol dels clàssics dels Manolos. Amb la filla de cinc mesos a la mà afirmaven que “estem molt contents perquè aquest ambient festiu feia falta a la parròquia. La gent surt al carrer i s’ho pas- sa bé”.

En acabar el concert, el Joan Herrero, cantant de Los Manolos, recordava que no venien al Principat des del 1991. “Ha estat una experiència molt guapa. Ens ha agradat comprovar com la gent d’Andorra no han oblidat les nostres cançons”.

EL CRASH CAR SERÀ LA GRAN ATRACCIÓ DE LES FESTES D'ENCAMP

A les 16 hores tindrà lloc una nova edició del Crash Car, una carrera de cotxes en la qual els cops i els xocs són una obligació. Amb aquesta activitat que es fa a Grau Roig, les festes de poble d’Encamp començaran a enfilar el final després de tres dies d’activitats. Per a aquells que encara en vulguin més, quedarà la festa de l’escuma, a la plaça dels Arínsols (17 h), Havaneres a càrrec d’Alta Mar a la plaça dels Arínsols (19 h), el partit de futbol de casats contra solters al camp de futbol de 7 del complex d’Encamp (20 h) o Nit de les Bruixes al carrer Major (21 h).

tracking