La Festa del Poble coincideix aquest divendres amb la revetlla de Sant Joan

Els tres dies d'activitats variades acabaran diumenge amb la Nit de les Bruixes

La Festa del Poble coincideix aquest divendres amb la revetlla de Sant JoanANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Fent honor a la tradició, la parròquia d'Encamp celebra la Festa del Poble l'últim cap de setmana de juny. Amb activitats per a totes les edats, aquest divendres dia 23 es donarà per començada la festivitat amb el mercat Celta a la plaça Sant Miquel. La revetlla se celebrarà amb una cercavila, un espectacle de foc i l'encesa de la foguera de Sant Joan. També tindrà lloc la mateixa nit el sopar de solters i solteres i una actuació itinerant de la batucada. L'orquestra València serà l'encarregada de posar fi a la nit amb una actuació al Prat Gran d'Encamp.

El dissabte 24 serà el dia de l'esport amb un torneig de vòlei platja 2x2, una classe magistral de 'cycling' i el campionat de petanca al Prat Gran. Els infants i joves de la parròquia també tenen preparades activitats per ells com el Junglepark, la Interparroquial Race i una festa de l'escuma seguida de l'espectacle infantil TRRR3S. El dissabte acabarà amb el sopar de la Interparroquial Race i el tradicional sopar de gala al carrer major. La festa tancarà amb el ball de nit a la plaça del Consell i la Festa Fluor Led Party al Prat Gran.

Encamp conclourà la Festa del Poble el diumenge 25 amb campionats de tennis taula, ciclisme infantil i amb una actuació de l'Esbart de Sant Romà. Grau-Roig acollirà aquest any el Crash Car, que per primera vegada se celebrarà el mes de juny. A la tarda hi haurà havaneres, futbol de casats contra solters i, finalment, la festa acabarà amb una actuació dels Irish Corner que donaran pas a la Nit de les bruixes.

tracking