Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Andorra la Vella

El comú celebra que el projecte del Fener ampliï les places de pàrquing

La cònsol major es mostra “encantada” i confia que la cessió obligatòria del 15% del sòl faciliti algun tipus d’acord publico-privat
La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, valora en positiu el projecte de centre comercial que la família Babot impulsarà a l’actual aparcament del Fener. Marsol va mostrar-se ahir “encantada” amb la iniciativa perquè permetrà consolidar i doblar les places d’aparcament a la zona. Marsol, que va parlar-ne en la presentació de la Festa del Poble, va elogiar que el projecte suposi també la transformació d’un dels pocs espais disponibles en zona urbana i va dir que demostra que “s’està reactivant l’economia” i que “el país tira”.
La màxima responsable política de la capital va reconèixer que l’únic “punt negatiu”
  • #4 “encantada”
    (14/06/17 17:07)

    Més asfalt i menys zones verdes, més pàrquing, rotondes i carreteres, al·legoria i glorificació a l'automòbil i els combustibles fósils.Cada dia queda més clar per a qui treballen els polítics com vostè ..

    Respondre
  • #3 Mediocres
    (14/06/17 15:37)

    Ens passm la vida posant 'parches' per dinamitzar el comerç, activitat que només porta treballadors poc qualificats i treballs precaris.Que la consol hi trobi arguments polítics no amaga la seva incapacitat per diversificar una mica. Ara nomes falta que en aquesta cessio hi posin força formigo i crein un espai encara mes incomode si es pot.

    Respondre
  • #2 MARIA
    (14/06/17 11:55)

    Projecte molt interessant per reactivar tota la zona. Una gran iniciativa

    Respondre
  • #1 Contenta i feliç
    (14/06/17 08:58)

    Tothom tranquil i content,será un aparcament privat de la familia Babot,que no se sap els convenis amb Comú d'Andorra i que segurament costará tres vegades més A i afavorirá molt més Escaaldes que Andorra.No se de que está tant contenta la Sra.Marsol

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts