Andorra la Vella

El Fener tindrà un espai comercial amb el doble de places d'aparcament

Els llogaters dels locals de Na Maria Pla tindran preferència per instal·lar-se al centre

El Fener tindrà un espai comercial amb el doble de places d'aparcamentARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La família Babot vol construir un nou espai comercial sobre l’actual aparcament del Fener d’Andorra la Vella, que tindria el doble de places de l’actual. Així ho va confirmar el president de l’Associació de Comerciants del Fener Boulevard, Joan Babot, i propietari dels terrenys. “Hem calculat que podríem doblar el nombre de places i passar de les 300 que hi ha a unes 700”, va dir. Respecte a la valoració que en farà el comú (que explota el pàrquing), el president de l’Associació de Comerciants va reconèixer que encara no se n’ha parlat formalment però li consta que “suposadament, estarien encantats amb el projecte”, va afirmar.

El projecte està en una fase molt inicial, va indicar Babot, i només s’han posat en contacte amb els actuals llogaters dels locals de Na Maria Pla que toquen al pàrquing actual, i que desapareixeran, per advertir-los que els hauran de deixar i que tenen un termini de tres anys per fer-ho malgrat que el calendari és lax, va indicar l’empresari. A més, “a nosaltres ens agrada quedar bé amb els nostres inquilins, de manera que els oferirem un tracte preferencial perquè puguin instal·lar-se a dins del centre”, va afirmar Babot, per després explicar què significa això, “seran els primers a qui contactarem per ocupar les botigues i els oferirem un preu de lloguer similar al que tenien ara, però res més”. Els actuals comerciants encara no han emès una resposta als empresaris, però saben “que des d’ara s’hauran d’anar buscant un nou emplaçament per a la seva botiga si no volen quedar-se al centre”.

La família s’ha marcat la construcció del nou espai comercial però encara no hi ha res fet. “Volem fer el centre comercial i no sabem on, ni quan ni com, el que sí que hem fet és posar un marge suficientment ampli com per poder fer tot el necessari per a la seva realització”, va explicar Babot.

tracking