política

Els comuns d'Encamp i Canillo reiteren que cal reunir-se amb Viladomat per reconduir la situació de Nevasa

Els cònsols han recalcat que els comuns "anem a una" i que l'objectiu principal és salvar Nevasa i Grandvalira, però que "hi ha una tercera part que no depèn de nosaltres"

Els comuns d'Encamp i Canillo reiteren que cal reunir-se amb Viladomat per reconduir la situació de NevasaM.J.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Avui els cònsols majors de les parròquies protagonistes de l'afer Grandvalira, Encamp i Canillo, han estat els encarregats de la roda de premsa posterior a la reunió de cònsols, celebrada en aquesta ocasió a Canillo. Els cònsols han aprofitat l'ocasió per reafirmar la voluntat dels dos comuns "d'anar a una" per reconduir la situació i "salvar Nevasa i Grandvalira".

El cònsol major d'Encamp, Jordi Torres, reivindica que cal esperar que Joan Viladomat, "l'actor principal", es manifesti. "Pronunciar-se en una cosa que en desconeixes els motius de fons seria molt agosarat", afirma Torres, que defensa que cal reunir-se amb Viladomat per començar a treballar i reconduir la situació.

Torres explica que entén que els representants del comú d'Encamp al consell d'administració de Saetde donessin suport a la proposta de dissolució, ja que ho van fer vetllant pels interessos de Saetde, però assegura que "una cosa és la postura que defensen aquests representants i una altra el que pugui defensar el comú d'Encamp".

Per la seva part, el cònsol major de Canillo, Josep Mandicó, assegura que els dos comuns han parlat i ambdós "posarem els nostres mitjans per trobar la solució adequada". Tot i això, recorda que hi ha una tercera part que no depèn d'ells i caldrà saber "quins motius té i si són realment salvables".

tracking