Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Escaldes-Engordany

Torres diu que els estudis previs avalen fer l'heliport a Tresoles

El ministre recorda que els informes assenyalen que el lloc és “factible”
El ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, va sortir al pas de les crítiques del comitè parroquial de Liberals d’Andorra d’Escaldes-Engordany que dijous van demanar al Govern que rectifiqui i aturi el projecte de construcció de l’heliport nacional a Tresoles. Els liberals van assegurar que no hi ha cap estudi previ que avali que aquesta sigui la ubicació més adequada per a aquesta infraestructura. Al respecte, Torres va recordar que “els informes que tenim fins ara són informes de factibilitat”, i que “és factible construir en aquesta zona”.
El ministre d’Ordenament Ter­ritorial també va recordar als liberals escaldencs que dimecres el Govern
  • #6 Sandro
    (05/06/17 09:20)

    Jo va dir..
    El peix bo esta al mercadona perque aqui som tan inteligents que no els vam deixar instalar-se. L' heliport no es mala idea nomes demanem que no facin una pifia com l'estacio d'autobusos. I tambe trobo barbaritat 24M la plataforma i 50M the cloud i la gent no parla gaire.

    Respondre
  • #5 Jo
    (04/06/17 18:31)

    Sentit Comú va dir..
    Ostres, dos clons : baró vermell i andorrà modernitzat! Massa propaganda... I la cabra i el peix us surtiran molt cars! Per cert, en aquest país, fins ara, no hi han veterinaris ni mengem peix bo, segons vosaltres.

    Respondre
  • #4 Andorra modernitzat
    (03/06/17 13:14)

    "… el sector del transporte aéreo, que se configura como elemento fundamental en el desarrollo económico del país y, también, de su modelo territorial, dada la necesaria interrelación entre territorio, urbanismo e infraestructuras…" extracte d'un preámbulo de llei aeronáutica. Doncs si, jo formo part dels Andorrans de ciutat que vull del desenvolupament del meu pais. No podem continuar munyint vaques, pasturant cabres i plantant tabac, sense l'ajuda d'un heliport. El dia que una cabra es posi malalta i s'hagi de portar al veterinari de Girona, en el trajecte de 3 hores i mitja arribara tiesa. En canvi, si tinguessim un heliport, en 30 minuts estaria a Girona. Inclus els restaurtants tindrien peix i marisc fresc pq en 30 minuts han portat les gambetes de Roses… Només els Andorrans fem 3 hores per carretera per una conexio d'avió a Barcelona o Toulouse,… pq tenim cotxes bons ??? els turistes ja no volen conduir ! siguem una mica menys pagesos o pagesos més moderns i optem pel desenvolupament economic del pais, abans que esdevingui un desert o una parcel.la del Imcerso.

    Respondre
  • #3 el baró vermell
    (03/06/17 11:25)

    "… el sector del transporte aéreo, que se configura como elemento fundamental en el desarrollo económico del país y, también, de su modelo territorial, dada la necesaria interrelación entre territorio, urbanismo e infraestructuras…" extracte d'un preámbulo de llei aeronáutica. Doncs si, jo formo part dels Andorrans de ciutat que vull del desenvolupament del meu pais. No podem continuar munyint vaques, pasturant cabres i plantant tabac, sense l'ajuda d'un heliport. El dia que una cabra es posi malalta i s'hagi de portar al veterinari de Girona, en el trajecte de 3 hores i mitja arribara tiesa. En canvi, si tinguessim un heliport, en 30 minuts estaria a Girona. Inclus els restaurtants tindrien peix i marisc fresc pq en 30 minuts han portat les gambetes de Roses… Només els Andorrans fem 3 hores per carretera per una conexio d'avió a Barcelona o Toulouse,… pq tenim cotxes bons ??? els turistes ja no volen conduir ! siguem una mica menys pagesos o pagesos més moderns. Ja t'ho diva jo.

    Respondre
  • #2 spok
    (03/06/17 10:35)

    Tot es factible, fins i tot viatjar en el temps.

    Respondre
  • #1 Sentit Comú
    (03/06/17 08:29)

    Que pesats amb aquest heliport ! Públiqueu els informes d'una vegada en lloc de "aquest ha dit, aquest ha fet etc..." 

    Respondre
6
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts