Un miler d'escolars del país participen en la cursa Belluga't per l'esport

La segona edició de l’activitat va comptar amb la participació de tres centres educatius del país

Un miler d'escolars del país participen en la cursa Belluga't per l'esportANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La cursa infantil Belluga’t per l’esport que es va celebrar ahir al migdia a la capital, amb la participació dels escolars de tres centres educatius de Santa Coloma, va aplegar quasi un miler de persones. En concret, aquesta segona edició va comptar amb la participació d’un total de 900 infants. Els participants eren alumnes de l’escola andorrana de maternal i primera ensenyança d’Andorra la Vella, l’escola andor­rana de segona ensenyança de Santa Coloma i l’escola francesa de la mateixa parròquia.

L’objectiu de l’esdeveniment esportiu és promoure els hàbits saludables dels alumnes i conscienciar els nens de la importància que té practicar activitat física de manera regular. La cursa va constar de tres recorreguts diferents adaptats a les edats dels infants, des de 3 fins a 16 anys.

A la prova no hi havia una línia d'arribada, ja que els organitzadors pretenien que Belluga’t per l’esport fos una cursa simbòlica, sense guanyadors ni perdedors. L’activitat, a banda dels objectius estrictament relacionats amb els beneficis sobre la salut, va servir per propiciar la convivència entre l’alumnat de les diferents escoles.

El cònsol menor de la capital, Marc Pons, va donar el tret de sortida de la primera de les tres curses i va voler felicitar l’escola andor­rana de maternal i primera ensenyança d’Andorra la Vella, el centre organitzador de l’activitat, per tirar endavant aquesta iniciativa enfocada a promocionar l’esport i un estil de vida sa entre els joves del país.

tracking