Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Canillo

El cap d'obres porta el comú a la Batllia per comiat improcedent

La demanda al·lega que s’ha fet fora el tècnic sobre la base del Codi de relacions laborals quan és agent de l’administració de caràcter indefinit
Plet entre el comú de Canillo i el cap d’obres i urbanisme de la corporació. L’administració comunal va comunicar al treballador fa alguns dies que prescindia dels seus serveis usant la fórmula de l’acomiadament no causal. L’arquitecte, lligat a la corporació des de fa uns anys, obtenia a final del 2009 la plaça com a agent de l’administració de caràcter indefinit. I és precisament el tipus de vinculació laboral a l’administració parroquial la motivació principal de la demanda que ha interposat a la Batllia, segons van explicar fonts coneixedores de l’afer. S’al·lega que l’agent de l’administració de caràcter indefinit és
  • #10 Barça
    (26/05/17 00:04)

    L'equip canillenc ha decidit seguir els pasos de la advocada Contxita Marsol...Amb la prepotència i falta de sensibilitat que caracteritza tant a la Marsol com al tandem Mandicó-Casal. Esperem que la justícia deixi retratats també a aquests dos... Què s'han cregut?!

    Respondre
  • #9 Canillenc
    (25/05/17 20:19)

    Entre els que han marxat perqué sou l'equip comunal més prepotent que ha passat mai per Canillo, i els que foteu fora o canvieu de lloc com si fossin peons... Espero que hi hagi justicia i algú us pari els peus de una punyetera vegada.

    Respondre
  • #8 dand
    (25/05/17 18:03)

    això sona a oposiciò de la famosa plataforma..... i apa la CTU con us heu lluit si el que diu el mr cinca es veritat que tombareu el recurs 

    Respondre
  • #7 Josep
    (25/05/17 16:12)

    D'aquest noi només puc dir que és un gran professional i que sempre ens ha assessorat amb amabilitat.Espero que a partir d'ara l'urbanisme continui avaluanse amb independència.

    Respondre
  • #6 El mon
    (25/05/17 16:01)

    Trump i Le Pen a gran escala, Marsol i Mandicó a petita escala.Algú em pot explicar qué està succeint al mon?

    Respondre
  • #5 Balança
    (25/05/17 15:56)

    Un agent de l'aministració encarregat d'urbanisme no es pot acomiadar d'aquesta manera. Aquest carrec ha de tenir llibertat i no estar influenciat per decisions polítiques.

    Respondre
  • #4 Valls del Nord
    (25/05/17 14:08)

    Llastima, era un tecnic molt competent i sempre mirava d'ajudar i donar servei, suposo que a algun politic actual li deguere dir que No a algo... i liada.

    Respondre
  • #3 Suspens
    (25/05/17 11:49)

    Quin dessastre tots els comuns de DA,només es salva de la cremada el Comú de La Masana,aquest mateix diari hauria de proposar una puntuació,llavors es veuria el resultat.Tots tenen la lìnea directa amb el Sr.Martí.

    Respondre
  • #2 Jordi
    (25/05/17 10:26)

    Es molt pitjor com tenen acribillada la parròquia a multes i paranys. Al poble de Soldeu, existeix una autèntica persecució a base de multes i inmobilitzar vehicles, però en canvi al Tarter, no ocurreix res de tot això, curiós...

    Respondre
  • #1 Stanis
    (25/05/17 07:34)

    La preportencia taronja no té límits !

    Respondre
10
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts