TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Mig miler d'escolars d'entre 8 i 16 anys corren contra la fam

Mig miler d'escolars d'entre 8 i 16 anys corren contra la famSFG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La plaça major d’Ordino es va omplir ahir d’alumnes de les escoles andorranes de primera i segona ensenyança. La cita era la Cursa contra la fam, prova esportiva amb finalitats solidàries que organitza la fundació Acció contra la fam i que té lloc simultàniament a diverses parts del món. En total, van ser 500 escolars que van córrer, dels 8 als 16 anys, i que van intentar fer el màxim de voltes per un circuit al centre del poble per tal de recaptar fons.

Tal com va explicar la directora de l’escola andorrana de maternal i primera ensenyança, Meritxell Blasi, cada alumne ha buscat patrocinadors que es comprometin a donar una quantitat fixa per volta donada al circuit. També s’ha fet amb tots els participants una “sessió de sensibilització”, a càrrec d’una persona de la fundació que s’ha desplaçat a les escoles i que els ha donat informació sobre la problemàtica a diverses parts del món. Els fons, aquest any, van destinats a un projecte per a Etiòpia. L’any passat es van recollir 8.000 euros.

tracking