Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Encamp

Els empresaris del Pas donen suport a Viladomat en el recurs per Soldeu

Iniciativa Publicitària recorda que el màxim accionista de Saetde “és l’únic que defensa els interessos” de la població encampadana
Iniciativa Publicitària del Pas de la Casa (Inpub), l’associació que aplega empresaris i comerciants de la localitat encampadana, va sortir ahir en defensa de l’accionista majoritari de Saetde, Joan Viladomat, i del recurs administratiu que ha presentat contra la declaració d’interès nacional de la plataforma esquiable de la pista de l’Avet, a Soldeu-el Tarter, i la construcció d’un aparcament annex, equipaments pensats per a l’organització de proves esportives de nivell com les finals de la Copa del Món d’esquí que ha d’acollir l’estació el 2019.
Segons va assenyalar en declaracions al Diari el president d’Inpub, Jean Jacques Carrié, “estem totalment d’acord
  • #11 pnshot
    (21/05/17 08:22)

    ENSISA, privats de Soldeu, privats de Canillo, el Comú de Canillo, Crèdit Andorrà i el Govern ďAndorra sembla que encara no s'han enterat de que en Joan Viladomat representa la part privada i majoritària de SAETDE.Sembla que no saben que SAETDE és essencial en la existència de la marca GRAND VALIRA, de la qual viuen millor tots els esmentats, per ende el conjunt del País, i que per tant és irrenunciable.Sembla, que no saben que SAETDE gaudeix, estratègicament, del millor sector d'esquí de la marca GRAND VALIRA í que té inequívocament una posició dominant.Sembla que no saben que en qualsevol societat, en aquest cas NEVASA (Grand Valira) composada per SAETDE i ENSISA, les decisions s'han de consensuar sempre. No es pot actuar unilateralment i encara menys, si cap, quan no representes la part dominant. Dic que sembla que no saben rés de tot això perquè tots han menyspreat al Joan Viladomat i encara insisteixen en fer-ho.Ell és mereix, per simple educació i "fair play", més respecte. Per interès de que no s'ofengui amb total raó i que tots sortim perdent, més intel·ligència.

    Respondre
  • #10 abelletes
    (20/05/17 19:16)

  • #9 la padrina ja no té ...
    (20/05/17 17:19)

    Empresarios y comerciantes, algún que otro despistado al que han intentado convencer que venga a Andorra:NO SE OS OCURRA VENIR, YA VEIS COMO RESPETAN A LOS QUE NO RECIBEN NINGUNA SUBVENCION Y SE LO CURRAN ELLOS!

    Respondre
  • #8 Cap del Port
    (20/05/17 17:15)

    Si algú pensa que está bé,els lloguers de terrenys,els diners del Comú,les adjudicacions d'enginyeria i treballs a dit,la mentida d'implicar a la FIS,no anem bé,el Sr.Viladomat tè tota la raó.

    Respondre
  • #7 Realitat
    (20/05/17 14:43)

    Si no és per la iniciativa i empenta de persones com els Viladomat (especialment Quico -epd- i Joan), aquest país encara seria a les cavernes. Els polítics han de menjar apart, aquí i arreu.

    Respondre
  • #6 Ni una banda
    (20/05/17 13:22)

    Aquestes persones sols saben donar paperers a la duana i llepar al Sr de les pistes per veure si ell fa alguna cosa, com sempre mira el cel i espera que plogui, al acaba l entrevista ha fet un whatssap : u he fet be al diari joan ?? 

    Respondre
  • #5 abelletes
    (20/05/17 11:45)

    "es l'unic que defensa els interessos de la parroquia encampadana" aquesta si que es bona! em quedarè tot el mati pensant en aquesta frase....

    Respondre
  • #4 Casual
    (20/05/17 10:48)

    I despres es demana perque hi ha tampoc francesos a Andorra. Jajaja...

    Respondre
  • #3 lladres els que roben ignorants els que no ho saben
    (20/05/17 08:32)

    Lladres va dir..
    le deixadés del Pas es resonsabilitat dels sens enfiteutic, i dels seus politics!MAI DELS COMERÇANTS QUE FAN EL QUE PODEN I SENSE AJUTS

    Respondre
  • #2 Lladres
    (20/05/17 07:51)

    Anem be!!!! Desitjant un mal per a millorar! Sou lamentbles. El q heu de fer es oferir quelcom millor! Francament es molt trist tot plegat

    Respondre
Veure’n més
11
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts