Festes

Desenes de persones a la diada de Sant Miquel d'Engolasters

S'ha fet una ballada de sardanes, una missa i s'ha repartit coca i moscatell entre els assistents

Desenes de persones a la diada de Sant Miquel d'Engolasters

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La diada d'Engolasters continua més viva que mai i, com és habitual, aquest dilluns al migdia el pla de Sant Miquel d'Engolasters ha acollit una festivitat que s'allarga des de fa dècades, mitjançant l'organització de la Unió Pro-Turisme d'Escaldes-Engordany amb la col·laboració del comú de la parròquia.

Desenes de persones s'han apropat a celebrar una de les festivitats més arrelades a Escaldes-Engordany, gràcies a la tradicional ballada de sardanes i la missa cerimonial. A més, un cop ha finalitzat la missa i les ofrenes, els assistents han tingut l'oportunitat de gaudir d'un tall de coca i moscatell, a càrrec de la Unió Pro-Turisme.

El cònsol menor de la parròquia, Marc Calvet, ha destacat la importància de mantenir vives aquestes festivitats tan tradicionals d'Escaldes-Engordany i ha lloat la tasca de la Unió Pro-Turisme en l'organització de la diada afirmant que "cada any s'hi veu més gent". A més, Calvet ha remarcat que "és un plaer poder combinar aquestes tradicions amb la compra de terrenys, com ara fa quatre dies perquè la parròquia continui creixent.

D'altra banda, el pubillatge de la parròquia d'enguany, liderat per la pubilla Jèssica del Pozo, s'ha estrenat aquest dilluns al matí en un acte oficial. Del Pozo s'ha mostrat molt contenta per l'oportunitat de "fomentar la meva parròquia amb actes culturals i dies importants com la diada de Sant Miquel". La pubilla també ha assenyalat que "ens agradaria donar a conèixer el món del pubillatge i que s'hi presenti més gent perquè aquest any no tenim hereu".

tracking