x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Encamp

Torres afirma que no es contempla cap terreny més per fer-hi l'heliport

El ministre afirma que el de les Tresoles és l’únic indret que s’està estudiant ara, però assegura que si els tècnics troben problemes “no el farem”
El ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, defensa el ter­reny de les Tresoles d’Encamp com el millor lloc on construir-hi l’heliport i afirma que és l’única opció que contempla el Govern. Segons va explicar ahir als periodistes des de Sant Jaume dels Cortals, “de moment estudiarem aquesta zona i no n’estudiarem cap més”. Amb tot, va voler deixar clar que “si alguna cosa ho impedís no el faríem”. Torres es va referir així als informes d’urbanització i d’enginyeria aeronàutica que encara s’han de dur a terme i va assenyalar que si els tècnics detectessin problemes l’executiu faria marxa enrere. “Evidentment si
  • #4 Sentit Comú
    (03/05/17 16:17)

    Vot en blanc a partir d'ara per mí perquè estic fart i fins els collons de tota aquesta colla de pallassos ! Prou ! No n'hi ha cap que m'agradi i cap de confiança ! Faig el meu deure de ciutadà però sense elecció ! 

    Respondre
  • #3 karlitos
    (02/05/17 15:58)

    Naturlandia es el lloc ideal i el comù de Sant Julià sempre fa les coses sense demanar al poble per costum, governi qui governi.

    Respondre
  • #2 ciutadana
    (02/05/17 11:05)

     Potser que deixem correr l' heliport, que no crec qie hagi de portar cap maravella de canvi, i potser els unics interessats siguin els ministres per fer- lo servir cpm a transport ministerial a càrrec del contribuent.Prou de gastos onjustificats i amb repercussions negatives per a la població!

    Respondre
  • #1 Heliport
    (02/05/17 09:37)

    Sr.Ministre,el Sr.Cònsol d'Ordino,s'ha ofert repetides vegades,per acollir l'heliport en la seva Parròquia,en terrenys de Casa Rosell,que son de Govern,i potser els d'Ordino estarien encantats de tenir-lo.

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts