Setmana Santa com l'anterior al Palau de GelFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Palau de Gel manté la tendència positiva en els resultats i confia que aquests dies de Setmana Santa es puguin igualar els resultats obtinguts durant el mateix període de l’any passat. Així ho va explicar el cap del departament d’Esports del comú, Francesc Oriol, que va remarcar que seria possible, sobretot, gràcies a la freqüentació obtinguda a la pista de gel. Cal recordar que aquesta instal·lació representa el 70% dels ingressos totals del Palau.

En aquest sentit, Oriol va indicar que cal esperar fins dilluns per veure com es tanca el període festiu, però les sensacions són bones. Ara bé, tampoc va amagar que “ha estat un any estrany”, i és que “el mes de març ens ha costat més” en relació al mateix mes del 2016. En canvi, els mesos de gener i febrer la freqüentació va ser molt més elevada que la de l’any passat.

Pel que fa a les previsions dels mesos d’estiu, les estades esportives tornaran a ser un dels puntals per generar ingressos a la instal·lació. “Tenim prop de set setmanes d’activitat. Les estades esportives estan plenes des de l’octubre”, va explicar el cap d’Esports del comú, que va assenyalar que juntament amb la importància de la pista de gel, les estades esportives també han aconseguit consolidar-se els últims anys. “Anem amb la mateixa inèrcia que l’any passat”, va afirmar.

Per tot plegat, un cop es tanqui la temporada els responsables del Palau de Gel confien a repetir els números positius aconseguits l’any passat i seguir incrementant el percentatge d’autofinançament. Si tot va segons el previst es podria assolir ja un 80%.

tracking