Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
reportatge

L'efecte Thyssen

Comerciants de la zona alta d’Escaldes confirmen que la inauguració del Museu Carmen Thyssen encara no ha servit per revitalitzar una zona amb greus problemes de visibilitat de cara al turisme. Alguns demanen més temps, altres no veuen el futur gens clar.
Ja fa gairebé un mes que el Museu Carmen Thyssen va obrir les seves portes amb una gran inauguració que va durar tres dies i la promesa de ser “un projecte-somni”, com el va definir la ministra de Cultura, Olga Gelabert. La ubicació de la nova pinacoteca, que va arrencar amb l’exposició Escenaris i que compta amb quadres de pintors com Gauguin, Monet, Sisley o Matisse, tenia un altre objectiu menys visible a simple vista, i és que des de fa molt temps els comerciants de la zona alta d’Escaldes-Engordany es queixen que estan totalment aïllats i abandonats del circuit
  • #7 Brunus
    (19/04/17 11:53)

    Encara no us adoneu que aquest equip comunal la part alta lis dona igual, l'objectiu és el seu projecte VIVAND.Si bé no, mireu que heu demanat al comú per donar respostes a la part alt d'Engordany i quina resposta us van donar. Ara va arribar aquesta senyora i se li van permetre tot el que va demanar.Si espereu que gràcies el museu podreu treballar més us esteu equivocant, aquest és un altre tipus de turisme.No hi ha una homogeneïtat en la zona de vianants, és normal que comparat amb altres ciutats jo vegi aquesta zona com ridícula i molt poc atractiva.Però de qui és la culpa? Si la culpa no és dels propietaris, a les hores demaneu respostes, no ús seieu callats, uniu-vos, porteu idees per enfrontar-vos a la sra. Cònsol.Com sempre fareu el mateix callar i continuar parlant amb els clients, el que veu malament, en lloc d'enfrontar la veritat amb idees i solucions pròpies.O no tenim tots el mateix dret.VIRTUS VNITA FORTIOR.

    Respondre
  • #6 Barrufet
    (16/04/17 05:21)

    Joan va dir..
    L´espanyol que puja, molt sovint per no dir sempre,  no dona per més ! Molt bàsic ! i com que aquí el 80 % del turisme és l´espanyol de baix de gama, tenim les botigues que tenim ! Que voleu que vinguin a fer els de Madrid, Paris i altres capitals a Andorra ? Tenen més coses que nosaltres i sovint més barates ! Alguns de Barcelona, quan venen, em demano que venen a fer a part esquiar i menjar ! Quan vaig a Barcelona, hi han més productes que aquí, més qualitat i alguns preus més ajustats. Andorra, a part el tabac i l´alcool, ja no és competitiu ! Aquí és un país "low-cost". El museu Thyssen existeix i durarà el temps que sigui ! aquesta gent han vingut aquí únicament per raons fiscals i per la tranquilitat relativa que hi ha ! no us enganyeu ! 

    Respondre
  • #5 Barrufet
    (16/04/17 04:49)

    Il ne faut quand même pas être ridicule au point d´attendre que ce musée apporte une masse importante de tourisme ! allons ! Surtout, je ne pense pas que la masse qui vient d´en bas soit très intéressée par ça ! 

    Respondre
  • #4 business
    (15/04/17 15:34)

    a vendre postals del cuadres així faran calerons

    Respondre
  • #3 El negoci de l'art
    (15/04/17 10:19)

    El Museu Carmen Thyssen no té com a objectiu atraure turistes, el seu objectiu repercuteix en esferes molt més altes, que res té a veure amb turisme cultural, el negoci està funcionant vent en popa, però només per a alguns.

    Respondre
  • #2 Joan
    (15/04/17 08:32)

    El comerciants de la zona alta no haurien d'esperar miracles. Les activitats i l'oferta cultural ajudarà però no solucionarà. Haurien de preguntar-se si les seves botigues són atractives i si el producte que venen té interés

    Respondre
  • #1 josep
    (15/04/17 08:32)

    Vivand esta bé des.de la rotonda fins a illa carlemany. A partir de la Illa, dona pena y desde el Roc Blanc no trobes mai ningú i les terrases dels bars vuides

    Respondre
7
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts