Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
educació

385 infants participen a la 'fête du sport' de l'Escola Andorrana

L'activitat, que s'ha fet al centre de Santa Coloma, tenia per objectiu fomentar la pràctica esportiva i donar un impuls a la llengua francesa
Dues nenes, en plena pràctica esportiva.

385 infants participen a la 'fête du sport' de l'Escola Andorrana

Dues nenes, en plena pràctica esportiva.

SFG
Un grup d'escolars concentrades jugant a bàtminton.

385 infants participen a la 'fête du sport' de l'Escola Andorrana

Un grup d'escolars concentrades jugant a bàdminton.

SFG
Actualitzada 07/04/2017 a les 16:56
La promoció de la pràctica esportiva, la cohesió entre infants de diferents edats i l'impuls de la llengua francesa són tres dels objectius que han portat a l'escola andorrana de primera ensenyança de Santa Coloma a organitzar una jornada esportiva per a 380 alumnes del centre, sota el títol la 'fête du sport' aquest matí.

La iniciativa, adreçada a infants de 3 a 12 anys, ha servit per donar un impuls de la llengua francesa, bona prova d'això és que totes les activitats s'han realitzat en francès, per tal de "buscar situacions de comunicació reals on els nens puguin utilitzar la llengua", tal com ha explicat el director del centre, Bruno Bartolomé.

Tots els tallers els han dirigit els tutors de llengua francesa de l'escola. "La pràctica de l'esport forma part de l'ADN de l'escola andorrana", amb aquestes paraules Bartolomé definia el foment de les activitats esportives, per part dels diferents centres del sistema andorrà.

La cohesió i l'aportació de coneixement són dos dels aspectes que també ha posat en relleu el director a l'hora de comentar la jornada, atès que "volíem crear un record divertit en una situació que els ensenyi valors mitjançant una de les llengües vehiculars de l'escola".

Precisament, part del programa d'activitats de l'escola per promocionar l'esport consistirà en la realització de la cursa 'Belluga't' a finals del mes de maig. En aquesta prova es preveu que a més de l'escola de primera ensenyança i participin el centre de segona ensenyança de Santa Coloma i l'escola francesa, en una competició que reunirà prop d'un miler de persones entre familiars i alumnes, segons ha assenyalat Bartolomé.

El director també ha indicat que des de l'escola s'afavorirà la participació de petits i grans a la 8a Cursa Popular illa Carlemany el 21 de maig, i per aquest motiu s'enviarà una circular a tots els pares per motivar la participació en la prova.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts