Sant Julià

La parròquia organitza quatre contacontes durant la Pasqua

A més, realitzarà dos tallers de creació en el marc de les Bibliovacances

La parròquia organitza quatre contacontes durant la PasquaCSJ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de Sant Julià organitza quatre contacontes i dos tallers de creació que enguany ha programat l’escola d’art en el marc de les Bibliovacances, que tenen lloc durant la festivitat de Pasqua a la biblioteca comunal.

Dilluns 10 d’abril a les cinc de la tarda es realitzarà el contacontes Contes màgics, que serà a càr­rec de Joan Boher. L’endemà, a la mateixa hora, Olga Cercós explicarà Contes per menjar-se la por, que ajudarà els menuts a identificar les pors i a combatre-les.

Una setmana més tard, el 18 d’abril a les cinc de la tarda, La Minúscula explicarà Contes de la muntanya màgica, on s’abordaran llegendes ambientades al Pirineu que tindran de rerefons muntanyes encantades, follets i fades dels boscos. L’endemà serà el torn del Cul d’en Jaumet i altres contes. L’activitat serà a càrrec d'Assumpta Mercader, que explicarà “contes divertits que parlen de culs, caques, pets”, va dir el conseller de Cultura de Sant Julià, Josep Roig. Amb aquestes activitats es “vol desenvolupar la competència lectora i l’hàbit de lectura entre els més joves”, va dir Roig.

Pel que fa als tallers de creació, va explicar Úrsula Borja, responsable del cicle infantil de l’escola d’art, seran tallers de producció pròpia per a nens i nenes de 3 a 12 anys, un sobre Sant Jordi i l’altre sobre una activitat de Pasqua.

Tant els tallers com els contacontes tindran places limitades “perquè no cerquem la quantitat sinó la qualitat del servei”, va matisar Roig. El comú organitza des del 2005 activitats durant les vacances escolars de Carnaval, Pasqua i Tots Sants per fomentar la lectura. Enguany esperen no superar les 300 inscripcions.

tracking