Estacions

Baixada d'esquí solidària amb el trasplantament infantil

Unes 200 persones participen en l’acció i Grandvalira entrega 5.100 euros

Baixada d'esquí solidària amb el trasplantament infantilFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pista TK Escola del sector de Soldeu, a Grandvalira, va acollir ahir un acte carregat de solidaritat, com és la baixada dels Grands Herois, nom amb què es fa referència als diferents infants que han estat sotmesos a un trasplantament. En l’acte hi van participar dos centenars de persones entre els familiars i nens de les diferents associacions que hi van prendre part i els infants del Soldeu Esquí Club (SEC) i l’Esquí Club d’Andorra (ECA).

Les associacions Atida (Associació de Trasplantats i Donants d’Andorra), Ocatt (Organització Catalana de Trasplantaments), la NUPA i l’Aninath (Associació de Nens i Nenes amb Trasplantament Hepàtic) van participar-hi amb una cinquantena de pares, mares i fills, que han viscut aquest tipus d’experiència, però sobretot els protagonistes van ser els més petits, que vestits amb una capa blava de superherois van lliscar per la neu amb el puny enlaire, per mostrar que ells són uns Grands Herois.

A més, els representants de Grandvalira van entregar un xec de 5.100 euros a les diferents associacions. Uns diners que, segons va explicar el director general de Grandvalira–Nevasa, Alfonso Torreño, s’han aconseguit, ja que “cada any hi ha un dia en què dediquem una part dels forfets venuts a les associacions sense ànim de lucre”. Tot plegat, “un acte molt emotiu perquè els nens que habitualment són els grans oblidats, avui han estat els protagonistes”, va indicar la presidenta d’Atida, Núria Gras. En finalitzar l’acte, els infants que hi van participar van recollir un diploma per premiar la seva aportació a aquesta causa solidària.

tracking