Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Política

Torres defensa la seva dedicació al comú i diu que té "la consciència tranquil·la"

El cònsol major d'Encamp ha respost als Liberals davant les acusacions de "desatendre la parròquia"
El cònsol major d'Encamp, Jordi Torres, aquest dijous.

El cònsol major d'Encamp, Jordi Torres, aquest dijous.

El cònsol major d'Encamp, Jordi Torres, aquest dijous.

M.F. / ANA
Actualitzada 23/03/2017 a les 17:39
Davant la publicació per part de Liberals d’Andorra + Independents d’Encamp d’unes fotografies en què es veu el cònsol major d’Encamp, Jordi Torres, fent tasques de topògraf i el fet que hagin denunciat que duent a terme aquestes tasques està "desatenent la parròquia", Torres ha manifestat aquest dijous que té la “consciència molt tranquil·la”, ja que està “convençut” que no ha fet “cap il·legalitat” i ha destacat que fent aquestes manifestacions es demostra un “gran desconeixement” de la feina dels cònsols que, ha dit, no va de dilluns a divendres sinó que és “els 365 dies i les 24 hores” i que s’ha de compaginar amb altres qüestions com poden ser “la vida familiar, les vacances o les aficions”.

Torres ha posat en relleu que “la major part del temps” el dedica a la feina com a cònsol i que “puntualment” fa alguna tasca per al seu negoci privat, quan se’l necessita. “La meva dedicació és plena”, ha remarcat Torres, a la feina com a cònsol, afegint que fins i tot ha rebut “missatges de suport” quan la notícia sobre les acusacions de Liberals ha sortit a la llum. Ha recordat que fa cinc anys que desenvolupa la seva tasca com a cònsol i que ho continuarà fent els tres anys que li manquen.

Ha lamentat les afirmacions fetes pel grup de la minoria comunal i, en aquest sentit, ha destacat que “es treuen les coses de lloc” i que abans de fer crítiques com aquestes el que s’hauria de fer és “mirar com estan les coses a casa nostra” i “ser els primers en donar exemple”.

Torres ha recordat que ha estat habitual que els cònsols hagin compaginat la seva feina al capdavant de les corporacions amb els seus negocis i que això no ha impedit que l'hagin fet bé, i ha afegit que si això es vol regular s’ha de fer a través d’una llei al Consell General. Qüestionat sobre si s’hauria de limitar, ha respost que és una qüestió que “pertany” al Consell General tot i que ell considera que és compatible.

A l’últim, sobre si és o no és ètic que es compaginin les dues tasques, ha remarcat que “la línia de l’ètica és tan fina...”, i que el que cal és ser “coherent”.
  • #7 cortalet
    (23/03/17 21:59)

    no entenc aquestes postures!! aquest home ha sigut el topograf que ha permes tindre el millor cadastre de tota andorra , un bon profesional, i que coneix la parroquia pam a pam

    Respondre
  • #6 Toni
    (23/03/17 21:01)

    No diem que no volem politics que s eternitzin en la política i en facin un modus vivendi? No estem sempre dient que cal ajudar l'empresa privada i que els politics no s'acostumin a viure dels nostres impostos? No em sembla be criticar tant un senyor que pel que sigui ha hagut de fer unes feines per la seva empresa. Ha deixat de banda el Comú? No. Es quelcom ilegal? No.

    Respondre
  • #5 quina pena
    (23/03/17 20:07)

    penso que estem tocant els limits de l'absurd. Que politics posin en questió la feina privada, no ho entenc. Perqué no es posa en questio el consellers generals? penso que es mes fort de café que un conseller constructor tingui dret a votar el pressupost, del seu vot depend moltes vegades de la seva empresa, que un advocat voti lleis i assessori comuns per exemple, que un funcionari en exedencia voti la llei de la funció publica... els exemples som molts i val per cada cas. Aixi doncs deixeu de enmirrallar-vos amb els veins, els politics des del meu punt de vista millor que siguin empresaris que funcionaris en exedencia. El sou pot sembla important peró es ridicul si preteneu que deixi la seva feina!!! jo m'agradaria que els politics cobressin molt mes pero com a l'empresa privada valorats per els resultats dels comptes d'explotació. malhauradament tenim uns politics mileuristes i ens en conformem. els resultats son els que son. patetics..........

    Respondre
  • #4 Semàntica política
    (23/03/17 19:50)

    Les excuses són com el cul, cada un té un.

    Respondre
  • #3 Anna R.B.
    (23/03/17 19:12)

    Quins trons! el típic personatge DA, quan més parla pitjor. Clar que si home, tot si val si ho feu vosaltres, però per als altres prohibit; el consol topograf, el consol arquitecte...

    Respondre
  • #2 Tot un clàssic
    (23/03/17 19:07)

    Les excuses dels polítics no tenen fi, "Els mitjans de comunicació conspiren contra mi", "Una mà negra ha desencadenat una campanya ben orquestrada", "Algú el va treure de context", "Cal entendre que eren altres circumstàncies", i és que en el fons, una excusa és l'explicació pràctica quan d'alguna manera estem decebent a altres persones...

    Respondre
  • #1 Ciutadà mileurista...
    (23/03/17 18:59)

    ... la consciència tranquil·la... però la butxaca plena...

    Respondre
7
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts