Liberals denuncia que el cònsol fa "treballs particulars" en horari laboral

El comitè parroquial veu “inacceptable” que Torres Arauz no dediqui tots els seus esforços a gestionar la parròquia

Liberals denuncia que el cònsol major fa "treballs particulars" en horari laboral

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comitè parroquial de Liberals d’Andorra ha denunciat aquesta tarda a través d'un comunicat de premsa, acompanyat d'una sèrie de fotografies, que el cònsol major de la parròquia, Jordi Torres Arauz, fa "activitats particulars en horari laboral i amb tota seguretat remunerades”. Des del grup polític lamenten que “no dediqui tots els seus esforços a tirar endavant la parròquia d’Encamp”, que tal com demostren els indicadors econòmics “passa per moments difícils, fet que sembla no preocupar el cònsol major, que tot i cobrar per estar a ple temps, prefereix dedicar-se a assumptes personals i privats”.

Els fets denunciats pel comitè parroquial d’Encamp de Ld’A, que titllen d'"inacceptables" fan referència al fet que el cònsol major hauria estat realitzant tasques de topògraf al centre d’Andorra la Vella en plena jornada laboral, per tant en ple consolat. "El càrrec de cònsol major s’entén a ple temps i per aquest motiu ja rep una remuneració superior a la resta de consellers comunals perquè dediqui tot el seu temps a la parròquia d’Encamp", remarquen. De la mateixa manera, exposen que "sobta aquesta actitud gens ètica i mancada de respecte només uns dies després que el síndic general fes menció a l’ètica dels polítics amb aquestes paraules".

“Més enllà de les lleis, la nostra conducta ha de complir amb uns paràmetres d’ètica que són els que els ciutadans esperen de nosaltres", remarquen- Des del comitè parroquial d’Encamp es considera que “l’actuació d’avui del cònsol contravé tota ètica i menysté els conciutadans de la nostra parròquia.”

Segons els Liberals encampadans, aquesta situació corroboraria el que darrerament s’ha copsat al comú d’Encamp on els temes importants per a la parròquia "han estat desatesos" pel seu màxim responsable. A títol d’exemple, fa poques setmanes els consellers comunals de Ld’A+I van portar al ple del comú la problemàtica de la gratuïtat del Túnel d’Envalira en les condicions actuals. El cònsol, diuen, enlloc de liderar el debat, va convidar els consellers de l'oposició a traslladar-lo al Consell General i "gràcies a aquesta acció es va arrencar el compromís del ministre d’Ordenament del Territori de revisar les condicions actuals".

El gtrup insta Jordi Torres Arauz a "demanar disculpes als seus ciutadans per una acció que, tot i legal, és poc ètica i menysté el càrrec institucional que ocupa".

Liberals denuncia que el cònsol major fa "treballs particulars" en horari laboral

Liberals denuncia que el cònsol major fa "treballs particulars" en horari laboral

Liberals denuncia que el cònsol major fa "treballs particulars" en horari laboral

tracking