reportatge

Carnaval nevat

Tot i el temporal d’aquest cap de setmana, la batucada no va fer marxa enrere i va desfilar pels carrers del Pas de la Casa sota la mirada de veïns i turistes.

Carnaval nevatCOMISSIÓ DE FESTES DEL PAS DE LA CASA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La neu no va suposar cap impediment per tirar endavant els actes previstos per Carnaval. Tot i que el Pas de la Casa va quedar ben enfarinat, la batucada a càrrec de Portons va sortir ahir al voltant de dos quarts de dotze del matí per desfilar pels carrers de la localitat. “Al començament només érem els músics i els de la comissió, però després s’hi van afegir els veïns i els turistes”, va dir Sònia Ferrera, presidenta de la comissió de festes del Pas. Però és que la localitat no es podia quedar sense la tradicional batucada carnavalesca.

Però aquest no és l’únic acte que es fa en el marc del Carnestoltes, que el Pas de la Casa fa una setmana més tard del que és habitual. La celebració es va encetar amb un sopar en el qual van assistir més de 120 persones, segons Ferrera. Tot seguit, el grup de versions Tropikana va animar el ball per després donar pas al concurs de disfresses. “Els participants pugen a l’escenari disfressats, fan representacions, balls o animacions d’acord amb els seus vestits”, va relatar Ferrera.

Un home vestit del popular peix Dory, dels dibuixos animats de Pixar i Disney, va guanyar la categoria d’adults individuals, va explicar la presidenta de la comissió de festes. Pel que fa a la categoria de grup, el premi va anar a parar a les mans d’uns que van reproduir un casament sobre l’escenari. “S’havien fet els vestits amb paper de diari”, va detallar Ferrera.

Un cap de setmana de màgia i disfresses que ahir es va tancar amb un dinar i l’espectacle per a nens Salta, canta i balla.

tracking