Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
infraestructures

Encamp adjudica l'aparcament de Prada de Moles per 87.000 euros

Es preveu que estigui enllestit abans de l'estiu i que doni cobertura no només a la zona esportiva sinó també als veïns
Els cònsols major i menor d'Encamp, Jordi Torres i Esther París, durant la sessió de comú.

Els cònsols major i menor d'Encamp, Jordi Torres i Esther París, durant la sessió de comú.

Els cònsols major i menor d'Encamp, Jordi Torres i Esther París, durant la sessió de comú.

M.F. / ANA
Actualitzada 20/02/2017 a les 21:08
El comú d'Encamp ha acordat adjudicar per un import de 87.000 euros la construcció de l'aparcament a la zona de la Prada de Moles. La voluntat és que aquesta infraestructura estigui enllestida abans de l'estiu i que doni cobertura no només a la zona esportiva sinó també als veïns, tal com ha recordat el cònsol major, Jordi Torres.

La corporació també ha pres la decisió de treure el concurs per a la construcció d'una nova fase del passeig de Mojàcar, que s'afegirà a la que ja es va adjudicar ara fa uns mesos i que serà, previsiblement, més complexa, ja que hi ha diverses barreres arquitectòniques.

En la sessió de consell de comú celebrada avui també s'ha tractat, arran d'una pregunta formulada per Liberals d'Andorra + Independents, sobre la gratuïtat del túnel d'Envalira, arran d'unes declaracions del cap de Govern i del ministre d'Ordenament Territorial. El conseller Jordi Troguet creu que "el comú té la suficient competència per exigir" la gratuïtat del túnel especialment quan el port està tancat i, fins i tot, ha tornat a posar sobre la taula el rescat d'aquesta concessió.

Torres li ha respost que aquesta és una pregunta que hauria de formular al Consell General perquè sigui resposta pel Govern ja que no és competència de la corporació comunal decidir quan és o no gratuït, si bé ha destacat que es plantegen fins i tot fer alguna gestió davant del Govern per saber quina és exactament la situació ara com ara i que si més no, quan el port està tancat, que sigui gratuït.

També s'ha tractat sobre el soterrament de l'accés al Centre Residencial en Alçada Medicoesportiu d'Andorra (Cramea) i el cònsol ha dit que es valora quin sobrecost pot tenir respecte del projecte inicial, d'uns 600.000 o 700.000 euros, tot i que ha avançat que potser no serà superior al 10%.
Etiquetes
  • #2 cortalet
    (20/02/17 23:06)

    no s'ho creu ni ell aquest sobrecost

    Respondre
  • #1 lauredia...!
    (20/02/17 22:13)

    Que invidia, trenta eventuals fixes i mes el aparcament Prada de moles ....!Veniu a Sant Julià de Lòria a portar el comù.Si us plau.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts