La Ruta de la Tapa creix en durada i incrementa els preus

Es farà quatre dies i el cost del tastet més beguda passarà de 2 a 3 euros

La Ruta de la Tapa creix en durada i incrementa els preusCOMÚ DE SANT JULIÀ DE LÒRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sant Julià de Lòria celebrarà entre el 23 i el 26 de febrer la novena edició de la Ruta de la Tapa, una cita que té com a principal novetat que s’allarga un dia més, començarà dijous per acabar diumenge, i que potencia la qualitat de les tapes que s’oferiran, que passaran de dos a tres euros (preu per tapa més beguda). Tal com va comentar la consellera de Turisme, Meritxell Teruel, en la presentació ahir de l’esdeveniment, l’objectiu és “incentivar que la gent vingui a Sant Julià i és per això que passa de tres a quatre dies, ja que s’ha comprovat que dijous ja és un dia que la gent surt”.

La cita, que comptarà amb la participació de 17 bars i restaurants, es fa coincidir amb la celebració del Carnaval i, segons va explicar el conseller de Cultura, Josep Roig, l’edició d’aquest any ha inclòs novetats per fer “l’esdeveniment més atractiu” i perquè la gent pugui descobrir “la riquesa gastronòmica” de Sant Julià. La voluntat ha estat que els restauradors se sentin “més protagonistes del projecte” i per aquest motiu s’han inclòs alguns canvis, com ara els ja esmentats de l’increment del preu. D’aquesta manera, es pretén que puguin oferir un producte de més qualitat. En aquest sentit, la cuinera del bar restaurant la Valireta (que va ser un dels guanyadors de l’edició anterior), Sole Reyes, va destacar que aquest increment del preu els “facilita la gestió” i alhora permet oferir més qualitat.

A demanda dels restauradors també s’ha canviat el mètode per votar i, d’aquesta manera, la votació es farà a través de la butlleta i no del passaport, ja que així s’espera una major participació.

tracking