Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Sant Julià de Lòria

Vila afirma que el comú liquidarà el 2016 amb 21 milions de deute

El comú lauredià tancarà l’exercici amb una reducció de dos milions en l’endeutament
El comú de Sant Julià tancarà l’exercici del 2016 amb un deute de 21 milions, segons va avançar ahir el cònsol major, Josep Miquel Vila. El mandatari va assegurar que tot i que per poc, la corporació liquidarà l’any per sota del límit d’endeutament. Això suposaria una reducció de dos milions d’euros respecte al tancament de l’any 2015, quan hi havia 23 milions de deute. “Hem baixat una quantitat important”, va manifestar Vila en declaracions als periodistes, alhora que va puntualitzar que “intentarem que Camprabassa no doni pèrdues”.
Sobre aquesta qüestió, va precisar que “encara l’haurem d’ajudar” perquè si bé l’objectiu
  • #11 alegria
    (14/02/17 16:38)

    Pep, et conec de fa molts anys penso que esteu fen un bon treball, no es facil reflotar un vaixell amb forats, el problema es que els projectes com Naturlandia es tenen que contrapesar molt bé, el paper ho aguanta tot i fer simulacions de vistants a l'alça comporta que els numeros surtin. Aquets projectes sempre tenen un rere fonds economic i sobretot en anys de bonaza com era el cas al seu inici, darrera tan sols podia ser rentable pels socis o inversors si s'urbanitza la zona. El problema d'Andorra es que volemser mes papistes que el papa, i inversions com el camp de tir que podien ser un benefici per Andorra, es varen veure troncades per la flebesa dels politics davant de grups de presió que moltes vegades es pensen que l'economia productiva cau del cel. Aixó si volen que la societat del benestar estigui al maxim, sense pagar, continuant amb una administració inflada. Així doncs com el teu darrer mandat intenta deixar les finances lo millor posible i tranquil que ja tornaran elsUL.

    Respondre
  • #10 DonMendo
    (14/02/17 14:35)

    bueno pero fareu lo del rafting no? total són nomes 800.000 € que way!!!!!

    Respondre
  • #9 Soc tonto.
    (14/02/17 12:01)

    700.000 euros del Comú per pagar prèstecs de Naturlandia. Es paga de cop un deute amb COPSA de 1.000.000 de euros que ja estava pactat en varis anys. 800.000 euros per rafting....i estem al límit d´endeutament.....no hi entenc res....sóc tonto.

    Respondre
  • #8 Pere Reconduït.
    (14/02/17 11:39)

    Lauredià va dir..
    Perdona'm que et digui home feliç. Potser és que estàs sota la influència del factor Sant Valentí. La comptabilitat permet tota mena de piruetes. I el Tribunal de Comptes s'ho engoleix tot, o gairebé. Hi ha enginyeria comptable, comptabilitat creativa, legalitats comptables perfectament immorals, i altres. Hi ha renegociacions successives del deute amb el banc que ens poden portar a pagar quantitats infinites d'interessos bancaris per una infinitat d'anys

    Respondre
  • #7 Perafita
    (14/02/17 11:38)

    Sr. Vila i Visa bon tandem endevant i guardeu l amistadQue deu ser dur tirar administrar aquesta parroquia

    Respondre
  • #6 canya al mono
    (14/02/17 10:59)

    Sr.Joan Albert,estic d'acord amb vostè, que diu que els lauredians tenim una bena als ulls, es cert molt cert, que ara nomes tenim una bena, desprès de dotze anys de portar una caputxa i ben gruixuda , sortosament ara nomes ens queda la bena i d'aquí poc, ja no tindrem ni bena El perill de no portar bena es veure millor la desfeta que s'ha fet durant els dotze anys anteriors i passar comptes amb els antics mandataris i que ens expliquin un altre conte....

    Respondre
  • #5 Lauredià
    (14/02/17 09:41)

    Doncs jo l'únic que veig a partir d'aquesta notícia és que en un any s'ha reduït el deute en 2 milions d'euros. Fa un any tots vam patir per la sobirania de Sant Julià i ara aquest probelma s'ha acabat. Crec que són bones notícies

    Respondre
  • #4 Toni
    (14/02/17 09:32)

    crec que aquest petit projecte destina pocs dinerets i si surt be o malament ja ho dirà el temps. El problema son d'altres grans projectes que van fer d'altres com Naturlandia que ens arruinarà a tots.

    Respondre
  • #3 En nom d'un dels acomiadats.
    (14/02/17 09:12)

    Quan, el dia de Canòlich, el Sr. Cònsol ens lliuri el pa tradicional, ho farà amb la cara dels llargs mesos en què ha promès que no hi hauria acomiadaments a Naturlandia? O serà amb l'altra cara, la de la realitat final dels acomiadaments?

    Respondre
  • #2 Txell.
    (14/02/17 07:39)

    Sr. Vila, vostè, com a polític, viu en una bombolla plena d'ego. Sura per l'univers immens. Com diria Carl Sagan, potser ja veu la terra només com un petit punt blau pàl.lid. Aterri i pregunti, via referèndum, què pensa la ciutadania sobre Naturlandia i el ràfting.

    Respondre
Veure’n més
11
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts