El comú preveu invertir 800.000 euros per fer ràfting al Valira

El comú deixa clara l’aposta per l’activitat en el pressupost del 2017

El comú preveu invertir 800.000 euros per fer ràfting al ValiraFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La corporació de Sant Julià de Lòria ja té tancat el pressupost del 2017, que si no hi ha canvis s’aprovarà en la sessió de consell de comú que se celebrarà dilluns que ve. En aquest sentit, segons van explicar al Diari fonts properes a la corporació, en el capítol d’inversions la partida més destacada va destinada a tirar endavant el projecte del ràfting. La majoria comunal té previst destinar 800.000 euros a fer realitat el parc d’aigües braves al riu Valira. Un projecte que es va presentar conjuntament amb els comuns d’Andorra la Vella i Escaldes i Andorra Turisme.

D’aquesta manera, es fa evident l’interès de la corporació en un projecte que el cònsol major, Josep Miquel Vila, sempre ha defensat i que va apuntar, fins i tot, que es podia lligar com a activitat complementària del parc de Naturlandia. Ara bé, les fonts consultades no van saber detallar si això implica que el circuit de ràfting es farà de manera completa fins a Escaldes-Engordany o si és que finalment Sant Julià de Lòria ha decidit tirar pel dret basant-se en els estudis que Vila va avançar que ja es tenien d’anys enrere i que concloïen que era completament viable.

D’altra banda, el pressupost també preveu una partida que s’aproxima al milió d’euros per transferir a Naturlandia.

La presentació d’aquest números ha generat dubtes entre alguns membres de la corporació. Fonts properes al comú apuntaven que no s’entén, per exemple, que en el darrer consell d’administració de Camprabassa no es presentés l’auditoria que preveu tots els canvis que ja s’han aplicat al parc.

tracking