El comerç de Riberaygua critica els preus dels pàrquings

Els botiguers de la zona diuen que no és un bon moment per implantar l’increment

El comerç de Riberaygua critica els preus dels pàrquingsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La presidenta de l’Associació de Comerciants de Riberaygua i Travesseres, Rosa Pascuet, va declarar que l’increment de les tarifes dels aparcaments horitzontals de la parròquia “no ha agradat als associats” i va argumentar que “la pujada ha estat important”.

“No és un bon moment per a l’entrada de diners, ni per als botiguers ni per als clients, i al final si vas a comprar i el preu de l’aparcament és més car tot suma a la despesa”, va expressar Pascuet. Fa algunes setmanes, la presidenta de l’associació va demanar l’opinió sobre el tema a tots els seus associats, i el parer general és que la pujada no ha agradat gens. Tanmateix, Pascuet va matisar que “també és cert que Andorra la Vella era la parròquia més barata que hi havia, per la qual cosa s’entén que hagin volgut incrementar les tarifes. Així han aconseguit equiparar-se a d’altres”. I va afegir que “moltes vegades volem tenir-ho tot i això sempre és una mica difícil d’aconseguir”.

L’augment dels preus va ser una mesura que es va acordar amb l’aprovació del nou pressupost, durant el mes de desembre passat. El nou sistema tarifari, que només ha afectat els aparcaments descoberts, ha suposat un creixement del preu hora del 56 per cent, passant de costar 1,15 euros a 1,80, amb una diferència de 65 cèntims.

La mesura també ha alterat el preu de les fraccions –que es calculen cada quinze minuts– i la PK –targeta de prepagament–, encara que s’han mantingut els marges de gratuïtat dels primers trenta minuts.

ELS COMERCIANTS CREEN UNA ACCIÓ DE DINAMITZACIÓ PER A TOT EL MES

L’Associació de Comerciants de Riberaygua i Travesseres va presentar ahir la campanya Enamora’t del barri, una iniciativa que pretén dinamitzar els comerços de cara al mes de febrer. De l’1 al 28 els clients que facin compres superiors a deu euros rebran una targeta amb el segell de l’establiment. Si n’aconsegueixen reunir cinc de llocs diferents gaudiran d’un sopar. “És una manera de lligar al barri, perquè la gent vingui i conegui Riberaygua i travesseres i la capacitat que té per satisfer les necessitats de la gent”, va declarar Antoni Miralles, vicepresident de l’associació.

tracking