La concessionària del pàrquing dels Pouets inicia la selecció de personal

Dionis SLU, l’empresa concessionària dels Pouets comença avui la selecció del personal que haurà de treballar a l’aparcament d’Andorra la Vella.

La concessionària del pàrquing dels Pouets inicia la selecció de personalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’obertura de l’aparcament dels Pouets és una mica més a prop després que el comú ja hagi notificat a la concessionària que li accepta les al·legacions i que per tant no li rescindirà la concessió. Així, segons van confirmar al Diari fonts properes a l’adjudicatària, “les obres estan acabades” i justament avui enceten el procés de selecció de personal. La seva previsió és que d’entrada hi treballin dues o tres persones, si bé no descarten contractar algú més si el volum de feina ho requerís.

Les fonts consultades van assegurar que les obres estan acabades i que per tant no tindran inconvenient en complir amb el termini que els ha concedit la corporació local i d’aquí a quinze dies preveuen poder posar en marxa la instal·lació. A més de les obres, la concessionària també ha dut a terme ja les proves de funcionament que no han detectat cap problema i tan sols els resta comprovar si els tiquets i les targetes funcionen correctament.

Les mateixes fonts van explicar que ara s’està negociant amb el comú els diferents canvis que es volen introduir en el contracte, concretament una addenda que es vol afegir i que permetria al comú desfer la concessió si durant un període determinat de temps el pàrquing restés tancat i inoperatiu. Segons les fonts consultades el comú vol fixar un termini de vint dies de tancament com a causa de resolució de la concessió, però l’adjudicatària considera que no és un termini raonable. En aquest sentit es va remarcar que “no es tracta d’un pàrquing com la resta”, sinó que utilitza una tecnologia determinada i algunes de les peces que hi ha instal·lades si s’espatllen, potser s’haurien de fer portar des d’Alemanya. Davant d’aquesta situació consideren que el termini de tancament s’hauria d’allargar.

Cal recordar que el comú havia anunciat la resolució de la concessió després de constatar que l’obra no s’havia entregat en els terminis previstos, però Dionis SLU sempre ha argumentat que els motius eren aliens a ells.

tracking