El terreny de les bordes del Fener serà un aparcament

El comú va aprovar-ne lloguer i va dir que també hi faran una zona verda

El terreny de les bordes del Fener serà un aparcamentFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d’Escaldes-Engordany va aprovar l’arrendament de la parcel·la on abans hi havia dues bordes, a l’encreuament entre el carrer del Fener i la Unió, per construir-hi un aparcament amb capacitat per a 30 places i una zona verda que es destinaria a àrea d’esbarjo.

La mesura va aprovar-se el passat divendres en consell de comú i es va acordar que les obres començarien a principis de febrer i es preveuen que finalitzin els pròxims mesos. La corporació comunal va legitimar unànimement l’arrendament del terreny on abans hi havia les dues bordes, una superfície de 1.100 metres quadrats pels quals el comú ha acordat que pagarà tres euros per metre quadrat per tota la legislatura actual.

El conseller d’Aparcaments i Administració, Esteve Vidal, va manifestar que “es tracta d’una zona estratègica, ja que correspon a la de més trànsit rodat de tot el país”. En canvi, Cèlia Vendrell, consellera del PS, va recordar l’enderrocament de les bordes i va declarar que era una llàstima que “no s’hagi mantingut la memòria dels nostres avantpassats”.

D’altra banda, Marc Magallón, va mostrar la seva satisfacció davant la proposta perquè “és un punt estratègic de la parròquia” i va declarar que sense les antigues construccions “la parcel·la ha quedat molt més gran”. A més a més va demanar per la situació de les tanques publicitàries que hi ha a la parcel·la i el cònsol menor, Marc Calvet, va explicar que els rètols passaran a l’interior del pàrquing perquè l’empresa propietària encara té el contracte en vigor.

tracking