La cònsol creu que els robatoris de la part alta d'Escaldes són fets puntuals

Trini Marín va declarar que la seguretat no corre cap risc i que confia en la policia

La cònsol creu que els robatoris de la part alta d'Escaldes són fets puntualsXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La cònsol major, Trini Marín, va declarar que els robatoris perpetrats a la parròquia durant l’últim mes han sigut successos extraordinaris, i que per tant, els habitants de la parròquia no han de témer per la seguretat. “Jo voldria pensar que els 11 robatoris que s’han produït a la part alta d’Escaldes són quelcom puntual i hem de confiar en la policia perquè són les persones que han de vetllar per la nostra seguretat”.

La cònsol també va comentar que ahir va parlar amb el ministre d’Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot i que aquest li havia explicat que estaven fent les seves investigacions. “Li vaig preguntar al ministre pels robatoris del car­rer Engordany i em va dir que encara no tenien res i que continuen investigant el tema.”

Per augmentar la seguretat, la cònsol va recordar que instal·laran tres càmeres de videovigilància. Ara treballen amb la comissió d’informàtica per comprar-les. A més va confirmar que la policia està revisant les imatges de les càmeres existents per intentar capturar els responsables dels últims episodis. “El cònsol i jo vam anar a un dels establiments”, va declarar la cònsol referint-se a la botiga Jessica, un comerç d’electrònica on va ser agredit un dels treballadors. “Creiem que els assaltants eren nens estrangers. Van endur-se dues ulleres i van donar-li una empenta al dependent. Es tracta d’una trastada juvenil.”

En relació als robatoris, fonts policials van declarar que s’estan investigant tots els casos i que encara no tenen novetats. El que sí que van confirmar és que arran dels fets han intensificat el nombre de patrulles.

tracking