Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Andorra la Vella

L'oposició creu que el canvi de nom de Meritxell és un tema secundari

La minoria dona suport a la denominació de Vivand si afavoreix el trànsit comercial
Des de la minoria comunal d’Andorra la Vella van considerar que la possible unificació de la denominació de l’eix comercial de Meritxell i Vivand és una qüestió secundària. “El canvi de nom és irrellevant, és una qüestió secundària. Crec que s’ha de fer un estudi, una planificació de totes les vies que afecten la nostra parròquia, i a partir d’aquí, si s’acaba veient que el canvi de nom és favorable per al trànsit comercial, cosa que dubto, doncs endavant”, va manifestar el conseller de Liberals d’Andorra Víctor Pintos. El polític també va aprofitar per lamentar que el seu partit rep
  • #2 Meritxell
    (12/01/17 20:36)

    Canolic (sense h ) l'avinguda Meritxell que es digui VIVAND. I la Basílica Santuari de Meritxell que s'anomeni, Santuari de Vivand.Visca Andorra. Tot això és segundari !! Els diners vindran igual senyors sobretot per alguns més que d'altres.

    Respondre
  • #1 Toni
    (12/01/17 14:11)

    Cap problema, podem canviar tots els topònms andorrans. El gran Vivand, mon pare,dels DA em deslliurà,i del cel vida em donà,de Abbey la gran Mare.Princesa nasquí i pubillaentre dues nations, neutral;sols resto l'única filla,de l'imperi Vivand.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts