El centre esportiu del Pas amplia els horaris tres dies

Es tracta d’una prova pilot que estarà vigent des de dilluns fins al juny

El centre esportiu del Pas amplia els horaris tres diesARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El centre esportiu del Pas de la Casa ampliarà provisionalment els horaris tres dies a la setmana mentre estudia si els modifica definitivament. Segons va informar ahir el comú d’Encamp, les instal·lacions obriran dues hores abans de l’horari habitual per veure si els usuaris ho utilitzen i així implantar el canvi. D’aquesta manera, des de dilluns que ve el centre obrirà portes a dos quarts de vuit del matí els dilluns, els dimecres i els divendres.

La resta de dies seguirà l’horari normal, els dimarts i dijous de dos quarts de nou del matí a deu del vespre, els dissabtes també, però tancat d’un quart de dues a les tres de la tarda i els diumenges de les tres de la tarda a les deu de la nit.

Prova pilot

Segons va explicar la corporació, es tracta d’una prova pilot que es posarà en marxa el 9 de gener i s’allargarà fins al juny. Serà llavors quan l’equip del centre valorarà si modifica o no els horaris definitivament en funció de l’afluència d’usuaris que hi hagi hagut durant el mig any en què s’haurà aplicat. Si no hi ha hagut un increment d’usuaris els horaris es mantindran com fins ara.

Aquesta prova pilot neix fruit de les demandes fetes fins ara per part de diferents usuaris que freqüenten les instal·lacions de poder-ne gaudir des de primera hora del matí, tant ciutadans com treballadors temporers del Pas de la Casa.

tracking