TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Encamp

El Saló de la Infància tanca amb un increment del 15% de participants

El nombre de pares i d’infants que hi han assistit supera els 7.000 durant els sis dies

El Saló de la Infància tanca amb un increment del 15% de participantsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La primera part del Saló de la Infància i la Joventut d’Andorra, que ha tingut lloc a Encamp del 27 de desembre a l’1 de gener, ha registrat un total de 2.438 entrades i 59 abonaments (vàlid per a tots els dies), la qual cosa suposa un increment de la participació del 15% respecte a la passada edició, en concret s’han venut 329 entrades i 6 abonaments. De la mateixa manera, han augmentat el nombre de visitants (es comptabilitzen les persones que acompanyen els infants) que ha arribat a 7.314, quantitat que representa mé́s de 1.200 visitants per dia.

El comú ha valorat molt positivament el volum de gent que ha gaudit d’aquesta activitat durant els sis dies de celebració del Saló́, i espera que els bons resultats es tornin a repetir al Pas de la Casa, on a partir d’avui i fins al 5 de gener s’organitza l’esdeveniment al centre esportiu de la localitat. L’entrada per un dia costarà 4 euros, mentre que el preu de l’abonament per als tres serà de 7 euros. Quant a l’afluència per dies, cal destacar que el 27, 28, 29 i 30 de desembre el Saló va rebre més visitants respecte a la darrera edició, mentre que l’últim dia de l’any es va obtenir la mateixa xifra. L’1 de gener ha estat l’ú́nic dia que amb un nombre inferior de visitants pel que fa al Nadal passat.

Cavalcada reial

La tradicional Cavalcada de Reis a la parròquia se celebrarà el dia 5, amb la desfilada de ses majestats i un seguici de patges i follets. A Encamp, que tindrà lloc a partir de les sis de la tarda, estarà acompanyada d’una cercavila. Pel que fa als actes programats al Pas de la Casa, Ses Majestats arribaran en vehicles tot terreny i carrosses fins al centre esportiu. Prèviament s’haurà dut a terme un descens de torxes per les pistes de l’estació d’esquí́, que començarà a les sis de la tarda a la pista directa del poble.

tracking