Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La Massana

Camp aposta per enfortir Vallnord i que tingui capital i gestió privats

L’excònsol es mostra convençut que Pal-Arinsal i Ordino-Arcalís “a la llarga” tornaran a unir-se per poder ser més rendibles
Josep Maria Camp considera que el futur de les estacions de la Massana i Ordino passa per tenir de nou una gestió conjunta perquè és la manera “d’obtenir els millors resultats, i estic convençut que a la llarga serà així”, i també és partidari de l’entrada de capital privat. L’excònsol que va viure la creació de Vallnord defensa la viabilitat del model unificat que es va posar en marxa, que remarca que “estava consensuat, estudiat per tècnics especialitzats en gestió d’estacions d’esquí, en l’àmbit internacional, de Suïssa i els Alps francesos, i per la banca, i entenc que era el
  • #5 De la Ribera Forcada
    (27/12/16 16:56)

    SR.Camp,vostè com a ex cònsol.s'ha demanat mai que pasaria si un hivern no es pogués obrir per La Purissima i Nadal?aquest i altres anys ha estat a punt de succeir,i de la forma que está el medi ambient es possible que aixó succeixi.Quin daltambaix,sense cap reserva de capital i tot penjat d'un fil,aquesta es la nova Andorra.

    Respondre
  • #4 Marc
    (27/12/16 13:19)

    No comparteixo l'opinió del Sr. Camp, com a massanenc prefereixo ara que abans, almenys ara l'estació no genera perdues. 

    Respondre
  • #3 Un que ho sap
    (27/12/16 11:29)

    Els culpables principals del mal funcionament de les pistes,han estat els comuns,parlo per Vall-Nord i en concret Ordino-Arcalis,que s'emporta la palma,(revisin els sous dels treballadors i director d'aquesta estació expl. l'any 2013,i ja veurá,a part de les animalades que s0hi van fer,per intromissio politica.expl.telecadira de Creusants,altres com.un ratrac cremat,fer baixar una allau en ple dia amb esquiadors,vesaments de gas oil etc.etc.una estació amb aquest sistema no pot funcionar mai.

    Respondre
  • #2 Thomas
    (27/12/16 10:50)

    S'ha acabat el tabac i la banca, ara toca vendre el país .....

    Respondre
  • #1 comallemple
    (27/12/16 09:47)

    Sr.Camp,quin privat vol que inverteixi en estacions que están en ruina,sobretot Arinsal i Arcalis,i Pal al limit i trampejant com pot.Aquestes estacions sense injeccions de diner pùblic que els comuns hi aporten,ja faria molt de temps que estarien tancades,com moltes del pirineu.

    Respondre
5
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts