L'avinguda del Fener recupera el trànsit de vehicles fins al pròxim 9 de gener

El comú ha finalitzat les dues primeres fases de millora en les quals ha invertit 600.000 euros

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d’Escaldes-Engordany va presentar ahir la finalització del segon tram de les obres de l’avinguda del Fener i aquesta tarda obrirà el carrer per tal que hi puguin circular els vehicles. El cònsol menor, Marc Calvet, va destacar que “en total aquests dos trams han suposat uns 600.000 euros d’inversió”. La finalització d’aquest nou sector permetrà recuperar la circulació de vehicles per l’avinguda del Fener fins al 9 de gener, quan s’iniciïn novament les obres, en aquest cas del tercer tram que comprèn la sortida de l’aparcament comunal del Fener fins a l’encreuament del carrer Ciutat de Sabadell.

Malgrat les obres, Calvet va destacar que “no hi ha hagut grans problemes de circulació llevat d’alguns embussos els caps de setmana de més afluència”, ja que durant aquest mes s’han canviat els sentits de circulació del carrer i s’han habilitat només les entrades i sortides de l’aparcament.

El cònsol menor va destacar la celeritat a l’hora de dur a terme el projecte, i va reconèixer que tot i que “encara no hem tingut oportunitat de parlar amb els comerciants, pel que hem sentit han destacat la nova fisonomia del carrer”. Tot i això, Calvet també va recordar que “si tot va bé complirem els terminis”, tot i que “l’últim tram del carrer del Picó serà força més complicat”.

D’altra banda, la instal·lació del mobiliari urbà es realitzarà un cop finalitzada la totalitat de les obres a l’avinguda.

Resposta a Cèlia Vendrell

El cònsol menor també va respondre les crítiques per part de la consellera de l’oposició, Cèlia Vendrell, respecte a la instal·lació de noves càmeres de vigilància a diferents punts de la parròquia. Cal recordar que ara fa uns dies la junta de govern en va aprovar la instal·lació i la consellera s’hi va mostrar en contra. Calvet va recalcar que “vist l’incivisme de la gent les càmeres són necessàries sigui per bretolades o no. No controlem la gent, vigilem l’entorn”.

A més, el cònsol menor es va mostrar crític amb les paraules de Vendrell en afirmar que “difícilment l’oposició ha fet alguna cosa constructiva fins ara, però els agradi o no s’ha de vigilar”.

tracking