Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Escaldes-Engordany

Les càmeres de videovigilància al centre històric divideixen l'oposició

Marc Magallón, de Liberals d’Andorra, està a favor de la nova iniciativa, però Cèlia Vendrell, del Partit Socialdemòcrata, s’hi posiciona en contra
La decisió del comú d’Escaldes-Engordany de comprar més càmeres de vigilància per instal·lar-les per tota la parròquia ha generat divisió a l’oposició. Trini Marín, la cònsol major, va anunciar dimarts que es posaran tres càmeres més a l’avinguda Carlemany i una altra prop de l’arxiu històric. Una mesura que es va aprovar en junta de govern i que compta amb l’aprovació de Marc Magallón, conseller de Liberals d’Andorra, però no amb la de la consellera del Partit Socialdemòcrata (PS) Cèlia Vendrell.
En declaracions al Diari, Magallón va explicar que, segons el seu punt de vista, un dels punts més forts d’Andorra
  • #2 ciutadana
    (22/12/16 20:37)

    La intimitat es d'agrair, però encara ho es més, el poder enxampar als delinqüents! I un cop enxampats, la justicia ha d'actuar amb contundència, sinó es un escarni a l'intel.ligencia. Ah! i els periòdics, un cop demostrada la culpabilitat, a escriure tot el nom i no sols les inicials i... fotos si-us-plau!!! Sino el que passa, es que es protegeixen els delinqüents i no els bons ciutadans!!!

    Respondre
  • #1 Gil
    (22/12/16 07:46)

    És la única manera de veure els delictes. A mí, no em molesta ésser filmat i no em preocupa el tema de la  protecció de dades perqué no té sentit quan es tracta de seguretat. A Andorra passen moltes coses que no haurien de passar en un país petit com aquest. Hauríem de tenir cámeres a tots els llocs clau i tots els llocs públics haurien d´ésser vigilats amb cámeres. Vull que els meu fills i nets visquin en un lloc segur. 

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts