Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Escaldes-Engordany

La iniciativa Vidand solidari recapta fins a 2.670 euros

Els diners es destinaran a tretze ONG que pertanyen a la Targeta Solidària
La iniciativa Vivand solidari va aconseguir recaptar 2.670 euros que aniran destinats a les tretze ONG que formen part del programa social Targeta Solidària. Les entitats que es beneficiaran d’aquest import són Unicef, Bomosa, Infants del Món, Intermon Oxfam, La Gavernera, Aina, Eensm, Carisma, Càritas, Fundació Privada IBO-Àfrica, Fundació Clara Rabassa i Cooperand.
L’acció es va realitzar durant dos dies del pont de la Puríssima i va sumar les aportacions de l’entitat bancària MoraBanc i les dels comerciants de Vivand. Un projecte pel qual MoraBanc va cedir les comissions dels establiments de l’eix comercial durant els passats 9 i 10 de
  • #1 Brutus
    (24/12/16 09:44)

    Ha estat una òptima idea tot el que esteu fent per poder ajudar en aquestes èpoques que molts pateixen i no poden tenir ni tan sols la il·lusió d'aquestes festes. Vull felicitar-vos per aquest motiu. Però sempre VIVAND, VIVAND. Ja cansa, tot és destinat en aquest projecte polític, tot passa al voltant d'aquest tram, i la resta de parròquia?, que fem la resta anem tots a viu a VIVAND? De pas per què no col·loqueu també un DAE cada fanal com a VIVAND. ¿Hay algo más grande que el infinito ?, va dir José Aranda. Doncs Hi ha més parròquia més enllà de VIVAND.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts